Άγρια γυναικοκτονία στη Μεσσήνη: Σκότωσε την σύζυγό του με βαριοπούλα ενώ αυτή κοιμόταν και αυτοκτόνησε κόβοντας τον λαιμό του!

Nέα γυναικοκτονία, στη Μεσσηνία, με θύμα 61χρονη γυναίκα. Δράστης 81χρονος ο οποίος αφού σκότωσε την σύζυγό του αυτοκτόνησε.

Η γυναικοκτονία σημειώθηκε στην Μπούκα Μεσσήνης.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι είχε δύο παιδιά και ότι ο 81χρονος ασχολούνταν με γεωτρήσεις.

Το ζευγάρι εντοπίστηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του λίγο μετά τη μία το μεσημέρι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιος του ζευγαριού ήταν εκείνος που πρώτος εντόπισε το ζευγάρι νεκρό και ειδοποίησε τις Αρχές.

Σοκ προκαλούν τα νεότερα στοιχεία που έρχονται στο φως για τη γυναικοκτονία στη Μεσσήνη με θύμα μια 62χρονη γυναίκα και δράστη τον 82χρονο σύζυγό της, ο οποίος, αφού τη σκότωσε, έβαλε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 82χρονος σκότωσε τη σύζυγό του με βαριοπούλα μέσα στο σπίτι τους στην Μπούκα Μεσσήνης.

Συγκεκριμένα, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο 82χρονος άρπαξε τη βαριοπούλα και ξεκίνησε να χτυπάει την 62χρονη σε όλο της το σώμα ενώ εκείνη κοιμόταν, με αποτέλεσμα να βρει μαρτυρικό θάνατο.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, πήρε ένα μαχαίρι και έβαλε τέλος στη ζωή του, κόβοντας τον λαιμό του. 

Γυναικοκτονία-σοκ: Ο γιος του ζευγαριού βρήκε νεκρούς τους γονείς του
Ο γιος του ζευγαριού κατέθεσε στις Αρχές αναφέροντας πως οι γονείς του ήταν αγαπημένοι αλλά φέρονται να είχαν κάποιους καβγάδες μεταξύ τους.

Ο 82χρονος, ψάλτης στην εκκλησία του χωριού, φέρεται να είχε κάποιες ανησυχίες για κάποια μικροπροβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, ενώ η 62χρονη ήταν καλά στην υγεία της, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.