Άγριο Έγκλημα: Τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ με πυροβόλο μέσα στο Ι.Χ του – Τι δείχνουν τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ

Ο άνδρας βρέθηκε φέροντας τραύμα από σφαίρα κατά τις αρχικές πληροφορίες στο κεφάλι.

Μέσα στο όχημα φαίνεται ότι δεν εντοπίστηκε όπλο γεγονός που αλλάζει την κατεύθυνση των ερευνών.

Σε εγκληματική ενέργεια κατατείνουν ως τώρα όλα τα στοιχεία που έχει συλλέξει η ΕΛΑΣ από το χωριό Αρχοντική όπου βρέθηκε νεκρός άνδρας 46 ετών μέσα στο αυτοκίνητό του κοντά σε στάβλο.

Ο άνδρας φέρεται κατά πληροφορίες να είχε εξαφανιστεί τις τελευταίες δύο ημέρες ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι είχε προηγηθεί ένας καυγάς.

Η σύζυγός του αναζητούσε τον άνδρα όμως τελικά τον εντόπισε στο αυτοκίνητό του κοντά σε στάβλο ιδιοκτησίας της οικογένειας.

Ο άνδρας βρέθηκε φέροντας τραύμα από σφαίρα κατά τις αρχικές πληροφορίες στο κεφάλι. Μέσα στο όχημα φαίνεται ότι δεν εντοπίστηκε όπλο γεγονός που αλλάζει την κατεύθυνση των ερευνών.

Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός με τραύμα από πυροβόλο όπλο.

Είναι ηλικίας 46 ετών και οι έρευνες κινούνται πλέον στην κατεύθυνση του εντοπισμού του δράστη ή των δραστών, τις διαφορές που ενδεχομένως είχε με τρίτους ενώ ήδη εξετάζονται και άνθρωποι από το οικογενειακό του περιβάλλον καταθέτοντας όσα μπορούν να ανακαλέσουν από το παρελθόν καθώς εξετάζεται ακόμη και το ενδεχόμενο της βεντέτας.

Στο σημείο βρίσκεται ήδη ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας ενώ αναμένεται να μεταβεί ιατροδικαστής. Από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η σορός εικάζεται ότι έχει πεθάνει αρκετές ώρες πίσω ίσως και από την αρχή που έγινε αντιληπτό από την οικογένειά του ότι χάθηκαν τα ίχνη του. Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Πηγή: neakriti.gr