Άντρας τρώει σε εστιατόριο με το σκύλο του- Το βίντεο που έχουν δει εκατομμύρια χρήστες

Εκατομμύρια χρήστες του Tik Tok έχουν λατρέψει το βίντεο που θα δείτε πιο κάτω στο οποίο εμφανίζεται ένας κύριος να τρώει σε εστιατόριο μαζί με το σκύλο του. Πρόκειται πραγματικά για ένα γλυκύτατο βιντεάκι από το εστιατόριο Local 92 που βρίσκεται στο East Village της Νέας Υόρκης.

Το βίντεο τράβηξε μια γυναίκα, η Gemma Colón , η οποία είχε πάει στο εστιατόριο για φαγητό. Είδε το «ζευγάρι» και ξεκίνησε να τους βγάζει βίντεο. Η ίδια θα πει στο διαδικτυακό The Dodo: «Παρατήρησα αυτό το σκυλί να κάθεται στο τραπέζι απέναντι από τον κηδεμόνα του, σκαρφαλωμένο σε μια καρέκλα και να συμπεριφέρεται σαν ένας απόλυτος σωστός κύριος. Φαινόταν ότι οι δυο τους απολάμβαναν εντελώς ο ένας την παρέα του άλλου. Ο άντρας έπινε ένα ποτήρι κόκκινο κρασί, ενώ το σκυλάκι είχε νερό. Στη συνέχεια μπήκα μέσα και ήμουν τυχερή που βρήκα τραπέζι δίπλα τους. Έκατσα και εγώ για φαγητό. Ο άντρας είδα ότι έλυνε σταυρόλεξο. Άκουσα κάποια στιγμή μια σερβιτόρα να σχολιάζει πόσο καλός ήταν ο σκύλος και εκείνος απάντησε λέγοντας ότι παίρνει το σκυλί μαζί του παντού».

Όταν η Gemma ανέβασε το βιντεάκι στο Tik Tok, όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε στην κυριολεξία χαμός.

Σύμφωνα με έρευνα περίπου 69 εκατομμύρια νοικοκυριά στις Ηνωμένες Πολιτείες είχαν τουλάχιστον ένα σκύλο το 2021/22, με πολλά να αποτελούν σημαντικό μέρος της οικογένειας.

Δείτε το βίντεο:

https://www.tiktok.com/embed/v2/6995713344124603654?lang=el-GR&referrer=https%3A%2F%2Fwww.tilestwra.com%2Fantras-troei-se-estiatorio-me-to-skylo-toy-to-vinteo-poy-echoyn-dei-ekatommyria-christes%2F