Ένιωθε τρομερούς πόνους στην ευαίσθητη περιοχή χωρίς να ξέρει τον λόγο! Όταν είδε από κάτω όμως…

Μια μέρα η Έμιλι έκανε μπάνιο όταν ξαφνικά ένιωσε έναν έντονο πόνο στην ευαίσθητη περιοχή. Δεν μπορούσε να καταλάβει το γιατί, αλλά μόλις κοίταξε κάτω έμεινε άναυδη. Δεν ήξερε ότι είναι έγκυος

Άλλη μια εξωπραγματική ιστορία με πρωταγωνίστρια μια έγκυο γυναίκα. Μπορούν να συμβούν αδιανόητα πράγματα κατά την διάρκεια μιας εγκυμοσύνης, αλλά και στην γέννα, όπως αυτό που συνέβη σε αυτή την μητέρα! Στην περίπτωση της Έμιλι, η εγκυμοσύνη ήταν σχεδόν ανύπαρκτη.

Δεν μπορούσε να σταθεί από τον πολύ τον πόνο και άρχισε να φωνάζει. Ο μεγαλύτερος γιος της χτύπησε την πόρτα και ο μικρότερος άρχισε να κλαίει για την μαμά του. Είπε στα παιδιά της να περιμένουν σε ένα άλλο δωμάτιο.

Η Έμιλι άρπαξε το τηλέφωνο της και κάλεσε αμέσως την μητέρα της. Ήταν σίγουρη ότι η σκωληκοειδής απόφυση της ήταν έτοιμη να σπάσει, αλλά δεν μπορούσε να σταθεί όρθια και να βγει από την μπανιέρα.

Μόλις έφτασε η γιαγιά, σήκωσε την κόρη της. Της έδειξε την απόφυση της όταν την ρώτησε που πονούσε. Έβαλε ένα παντελόνι φόρμας, αλλά πονούσε πολύ για να βάλει μπλούζα.

Εκείνη και η μητέρα της πήγαν με το αυτοκίνητο στο κοντινότερο νοσοκομείο – 24 χιλιόμετρα μακριά. Η Έμιλι έκλαιγε και φώναζε σε όλη την διαδρομή. Έφτασαν στο νοσοκομείο και η μητέρα της έτρεξε να βρει μια νοσοκόμα.

Όσο η Έμιλι ήταν ακόμα στο αυτοκίνητο, ένιωσε κάτι να σκάει και να τρέχει στο πόδι της. Κατάλαβε ότι είχε σπάσει η σκωληκοειδής απόφυση της. Τότε ένιωσε κάτι να κινείται και η μαμά της κοίταξε κάτω.

“Φαινόταν από το πρόσωπο της ότι είχε πάθει πλάκα”, θυμάται η Έμιλι . “Τράβηξε την πετσέτα. Κοίταξα κάτω και είδα ένα μωρό στην φόρμα μου.

Η νεαρή μητέρα δεν είχε ιδέα ότι ήταν έγκυος. Ευτυχώς, εκείνη και το μωρό της είναι ευτυχισμένοι και υγιείς τώρα.

Δείτε αναλυτικά την ιστορία τους στο βίντεο: