Έξαλλος ο Βαλάντης με την παραγωγή του Survivor: «Aν μπορούσα θα τους είχα καταστρέψει το παιχνίδι – Eίναι ηθικοί εγκληματίες»

 Ο Βαλάντης παραχώρησε ορισμένες δηλώσεις και αναφέρθηκε στην εμπειρία του από το Survivor, καθώς και το μοντάζ που θεωρεί πως έκανε κακό στην… εικόνα του.

Ο τραγουδιστής μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή  κι αρχικά, εξήγησε πως η παραγωγή του Survivor δημιούργησε μια άσχημη εικόνα για εκείνον, η οποία στενοχώρησε και τα παιδιά του.

«Τα παιδιά μου στενοχωρήθηκαν πάρα πολύ. Όταν γύρισα στην Ελλάδα κι είδα το απάνθρωπο μοντάζ που έκαναν, σοκαρίστηκα. Μόνο ηθικούς εγκληματίες τους θεωρώ αυτούς τους ανθρώπους. Δεν περίμενα να φερθούν τόσο απάνθρωπα κι αν μπορούσα, θα τους είχα καταστρέψει τελείως το παιχνίδι», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να στραφεί νομικά κατά της παραγωγής. «Δεν μπορώ να στρταφώ νομικά εναντίον της. Κάποιες σκηνές από αυτές που βλέπω, εμπεριέχονται μέσα στην αγωγή που έχω καταθέσει κατά του κυρίου αυτού που αναφέρεται ως σύμβουλος ψυχικής υγείας», ανέφερε εννοώντας τον Γιώργο Λάγιο.

Τέλος, μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε με τον καρκίνο, καθώς και το πώς το ανακάλυψε. «Το 2018, όταν θα έμπαινα στο Nomads, έκανα όλη την προετοιμασία που έπρεπε και τον Σεπτέμβριο που έπρεπε να περάσουμε τις ιατρικές εξετάσεις, βρέθηκε ένα σπάνιο εύρημα. Δυστυχώς, ήταν ένας καρκίνος 2,5 εκατοστών. Έπρεπε να εγχειριστεί άμεσα, οπότε αυτό με πήγε και ψυχολογικά πολύ πίσω. Έκανα καιρό να το ξεπεράσω», δήλωσε κλείνοντας.