Έπιασαν ‘λαβράκι’ στην Ιερά Οδό: Κατασχέθηκαν ένας τόνος επικίνδυνα ποτά-μπόμπες σε γνωστό νυχτερινό κέντρο!

Κλιμάκια της ΑΑΔΕ έπιασαν ‘λαβράκι’ στην Ιερά Οδό! Κατασχέθηκαν ένας τόνος επικίνδυνα ποτά-μπόμπες σε γνωστό νυχτερινό κέντρο.

Οι τελωνειακοί ελεγκτές της ΑΑΔΕ κατέγραψαν ακόμη μία μεγάλη επιτυχία, προστατεύοντας τη δημόσια υγεία. Πρόκειται για προϊόντα, που γνωστό κύκλωμα, το οποίο νοθεύει ποτά και ετοιμαζόταν να «σπρώξει» προς κατανάλωση σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Ιεράς Οδού.

Μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο, οι «ράμπο» της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων βρήκαν και κατέσχεσαν πάνω από ένα τόνο παράνομα αλκοολούχα ποτά (μπόμπες). Πρόκειται για δημοφιλή ποτά, όπως ουίσκι, βότκα και τζιν, τα οποία οι επιτήδειοι εμφιαλώνουν σε μπουκάλια γνωστών ετικετών και τα σερβίρουν σε νέα παιδιά, δεδομένου ότι το συγκεκριμένο κατάστημα είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στις νεαρές ηλικίες.

Το παράνομο -και απολύτως επικίνδυνο για την υγεία- αλκοόλ παρασκευαζόταν και εμφιαλωνόταν σε παράνομο εμφιαλωτήριο, στην ταράτσα του κτιρίου. Συνελήφθη ένα άτομο και υποβλήθηκε δικογραφία εναντίον δύο δραστών στην Εισαγγελία Αθηνών.