Έρευνα αποκαλύπτει τα ένοχα μυστικά των γυναικών: Τι αναζητούν στις ιστοσελίδες πορνό;

Μία έρευνα έρχεται να καταρρίψει αυτά που πίστευες μέχρι σήμερα για τις γυναίκες και το πορνό.

Τελικά βλέπουν ή όχι πορνό οι γυναίκες; Μία έρευνα έρχεται να καταρρίψει τα ταμπού ανάμεσα στην παρακολούθηση ερωτικών ταινιών από τις γυναίκες. Συγκεκριμένα το Pornhub, το RedTube και η Daily Beast πραγματοποίησαν μία έρευνα αναφορικά με αυτά που αναζητούν οι γυναίκες στις ιστοσελίδες πορνό.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα οι γυναίκες το… τιμούν δεόντως το πορνό και ψάχνουν βίντεο λεσβιακού περιεχομένου περισσότερο από ποτέ. Οι λέξεις – κλειδιά στις δημοφιλέστερες γυναικείες αναζητήσεις ήταν «Lesbian», «threesome», «squirt», «black», «Lesbian scissoring» και «cartoon». Οκ γούστα είνια αυτά. Αξίζει να σημειωθεί πως έχει σημειωθεί άνοδος 2% στο γυναικείο κοινό σε σχέση με την περσινή χρονιά και έχει αυξηθεί επίσης η αναζήτηση «real celebrity sex tape» σε ποσοστό 1.028%. Πρώτη και καλύτερη η Kim Kardashian, με την σκυτάλη να παίρνουν οι Lisa Ann, Mia Khalifa, Farrah Abraham και James Deen.

Ποιες είναι όμως οι πρωταθλήτριες στο πορνό ανά τον κόσμο; Οι Βραζιλιάνες και οι Φιλιππινέζες βρίσκονται στην πρώτη θέση με 35% και ακολουθούν οι Ινδές (30%), οι Αργεντινές (30%), οι Πολωνέζες (29%), οι Σουηδέζες 29%, οι Αυστραλές (28%), οι Μεξικάνες (28%), οι Ολλανδέζες (27%), οι Βελγίδες (27%), οι Ισπανίδες (26%), οι Ρωσίδες (25%) και οι Γαλλίδες (24%).