Έσπασαν στο ξύλο 17χρονο οπαδό του Άρη

Όσο η δικαιοσύνη δεν παίρνει αποφάσεις να οδηγήσει στη φυλακή τους χούλιγκαν, τόσο αυτοί αποθρασύνονται. Αυτή τη φορά τέσσερις οπαδοί έσπασαν στο ξύλο 17χρονο οπαδό του Άρη και τον έστειλαν στο νοσοκομείο.

Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Oμάδα τεσσάρων νεαρών προπηλάκισε δύο 17χρονους και τραυμάτισε στο πρόσωπο τον έναν από αυτούς.
Το επεισόδιο σημειώθηκε στις 19:00, στην οδό Καραολή & Δημητρίου, απέναντι από το Δημαρχείο Παύλου Μελά. Οι τέσσερις δράστες πλησίασαν τους δύο ανήλικους και απομόνωσαν το θύμα της επίθεσης. Τον χτύπησαν στο πρόσωπο, προκαλώντας του αιμορραγία. Δύο από αυτούς κρατούσαν τον φίλο του ακινητοποιημένο για να μην αντιδράσει. Μόλις ολοκλήρωσαν το έργο τους κινήθηκαν προς την οδό Λαγκαδά, όπου τους περίμεναν ακόμη τρία άτομα.
Το θύμα της επίθεσης δήλωσε στους αστυνομικούς ότι είναι γνωστός οπαδός του Άρη με έντονη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πρόσθεσε ότι δεν γνώριζε τα άτομα που του επιτέθηκαν. Ο 17χρονος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο με τραύμα στο πρόσωπο από τα χτυπήματα που δέχτηκε. Κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του για νοσηλεία.