Αγωνία για την 7χρονη που πυροβολήθηκε στην άγρια συμπλοκή στη Θήβα

Το γλέντι που μετατράπηκε σε άγρια συμπλοκή – Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε και ένα 5χρονο αγοράκι – Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και επέστρεψε στο σπίτι του

Σύμφωνα με πληροφορίες από protothema.gr, όσο περνά η ώρα, εντείνεται η αγωνία για την υγεία του 7χρονου κοριτσιού που τραυματίστηκε σοβαρά από πυροβολισμό στο θώρακα σε γλέντι ανάμεσα σε δύο οικογένειες σε συνοικισμό στη Θήβα, που κατέληξε σε αιματοβαμμένη συμπλοκή.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε τόσο η 7χρονη όσο και ένα 5χρονο αγοράκι, στο οποίο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του.

Το αγοράκι, συγκεκριμένα, μεταφέρθηκε με εκδορές στην κοιλιά στο νοσοκομείο της Θήβας από το οποίο πήρε εξιτήριο, ενώ το κοριτσάκι, λόγω των πιο σοβαρών τραυματισμών, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Ανθρωποκυνηγητό έχει, στο μεταξύ, εξαπολύσει η αστυνομία στη Θήβα για τον εντοπισμό των δραστών, οι οποίοι αμέσως μετά τη συμπλοκή τράπηκαν σε φυγή.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό τι ακριβώς συνέβη και πυροδοτήθηκε η συμπλοκή, καθώς πληροφορίες θέλουν να διασκέδαζαν όλοι μαζί, αλλά ξαφνικά κάποια διαφωνία ίσως, να ήταν αυτή που άναψε το φιτίλι της σύρραξης.

Οι πυροβολισμοί προήλθαν τόσο από καραμπίνες όσα και από πιστόλι.

Προανάκριση διενεργεί το αρμόδιο τμήμα Θήβας.