Αδιανόητο: Γιατροί έβγαλαν μπουκάλι 19 εκατοστών από τον πρωκτό 50χρονου άνδρα! Κρυβόταν από τη γυναίκα του γιατί φοβόταν την αντίδρασή της!

Ένας Ιρανός χρειάστηκε να βγάλει από τον πρωκτό του ένα μπουκάλι νερού 19 εκατοστών, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Daily Mail».

Ο δυσκοίλιος 50χρονος, που δεν κατονομάστηκε, φοβήθηκε τόσο πολύ την αντίδραση της συζύγου του που καθυστέρησε να ζητήσει βοήθεια για τρεις ημέρες. Τον είχε μεταφέρει σε νοσοκομείο του Ιράν, επειδή ανησυχούσε γιατί δεν έτρωγε, αλλά και για την αδυναμία του να πάει στην τουαλέτα.

Ο άνδρας δεν είπε στους γιατρούς ότι αυτό συνέβαινε επειδή είχε μέσα του ένα μπουκάλι των 250ml. Το εντόπισαν μόνο όταν τον έστειλαν για αξονική τομογραφία. Γράφοντας στο περιοδικό «Clinical Case Reports», οι γιατροί είπαν ότι δεν ήθελε να αποκαλύψει ότι είχε βάλει το αντικείμενο μέσα του λόγω «αμηχανίας και φόβου για τη γυναίκα του».

Ο 50χρονος είχε σπρώξει πρώτα το κάτω μέρος του μπουκαλιού μέσα, ώστε να μπορεί να το βγάλει πιάνοντας το πάνω μέρος. Δυστυχώς, δεν μπόρεσε να βγάλει το αντικείμενο, αφήνοντας το πλαστικό μπουκάλι σφηνωμένο βαθιά μέσα στο παχύ έντερό του.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο Ιμάμ Χομεϊνί δεν είπαν αν ο άνδρας εξήγησε γιατί έσπρωξε το μπουκάλι μέσα του. Αν και σημείωσαν ότι η σεξουαλική ικανοποίηση βρίσκεται, συνήθως, πίσω από τέτοιες εισαγωγές.

Ο άνδρας, ο οποίος είχε ιστορικό κατάθλιψης, μεταφέρθηκε αμέσως στο χειρουργείο και του χορηγήθηκε αναισθησία για να του αφαιρέσουν το μπουκάλι από το ορθό. Μετά από τρεις ημέρες στο νοσοκομείο ο άνδρας πήρε εξιτήριο και παραπέμφθηκε σε ψυχιατρική κλινική.