Αναστάτωση στο Facebook: Στέλνει αυτόματα αιτήματα φιλίας

Αυτόματα αιτήματα φιλίας φαίνεται πως στέλνει το Facebook τις τελευταίες ώρες, προκαλώντας αναστάτωση στους χρήστες του.

ιτήματα φιλίας φαίνεται πως στέλνει σωρηδόν το Facebook τις τελευταίες ώρες, με πολλούς χρήστες να διατυπώνουν παράπονα για το ζήτημα.

Πιθανότατα το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης αντιμετωπίζει κάποιο τεχνικό πρόβλημα, με αποτέλεσμα να στέλνει αιτήματα φιλίας σε προφίλ χρηστών στα οποία έχετε κάνει κλικ, χωρίς όμως να έχετε πατήσει το σχετικό πεδίο για να αποστείλετε friend request.

Χρήστης αναφέρει ενδεικτικά στο Reader ότι είχε έξι αποδοχές αιτημάτων φιλίας από προφίλ στα οποία όμως δεν είχε αποστείλει κάποιο αίτημα, απλώς είχε δει τα εν λόγω προφίλ στο σχετικό πεδίο με τους προτεινόμενους φίλους.

Παράλληλα, το γεγονός επισημαίνουν ιστοσελίδες τεχνολογίας και ειδικοί στον συγκεκριμένο τομέα. Έως αυτή την ώρα, το Facebook τηρεί σιγή ιχθύος.

Δημοφιλές έχει γίνει και το σχετικό topic στο Reddit, όπου πλήθος χρηστών διατυπώνουν παράπονα για το γεγονός.

Παράλληλα, δημιουργούνται ερωτήματα για το αν κινδυνεύει το απόρρητο των χρηστών και για το αν η πλατφόρμα αντιμετωπίζει προβλήματα και με ζητήματα ασφαλείας.