Απίστευτο: Στέλεχος μεγάλης, Γερμανικής, αυτοκινητοβιομηχανίας παράτησε δουλειά, γυναίκα και παιδί και έγινε ερημίτης στη Γαύδο! (Βίντεο)

7 Μαΐου 2022, 10:15

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Στέλεχος μεγάλης Γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας παράτησε δουλειά, γυναίκα και παιδί και έγινε ερημίτης στη Γαύδο!

Πόσες φορές έχετε ονειρευτεί να παραιτηθείτε από τη δουλειά σας και να μετακομίσετε σε ένα αγροτικό χωριό ή κάπου πιο ήσυχα!

Λοιπόν, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που το έχουν κάνει πραγματικά! Ένα στέλεχος της Audi παραιτήθηκε από τη δουλειά του, άλλαξε το όνομά του και μετακόμισε σε ένα χωριό στην Ελλάδα.

Αφού περιπλανήθηκε, η χάρη του βρήκε τελικά καταφύγιο κοντά στην Κρήτη, στο νησί Γαύδος. Λέει ότι είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ ζώντας σαν ασκητής. Τρώει μόνο χόρτα και πλένεται με νερό από το πηγάδι.

Στη Γαύδο ζουν περίπου 100 ερημίτες, μακριά από την τεχνολογία και τον καπιταλισμό. Αυτό συνέβη από μόνο του, χωρίς καμία οργάνωση. Είναι η νοτιότερη ενδοχώρα της Ευρώπης και μου θυμίζει την Αφρική από πολλές απόψεις.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ… 

ΕΔΩ