Απίστευτο τρολάρισμα στον Άδωνι Γεωργιάδη από τους κρεοπώλες: «Αρνιά Porsche, κατσίκια Range Rover…»

Ο Άδωνης Γεωργιάδης μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή με στόχο να υπερασπιστεί την κυβερνητική πολιτική παραδέχθηκε ότι στα σούπερ μάρκετ η ποιότητα του κρέατος είναι χαμηλή, και όποιος θέλει καλή ποιότητα κρέατος «και έχει χρήματα» θα πάει στο χασάπικο προκαλώντας την οργή των κρεοπωλών.

Έτσι αποφάσισαν να τον τρολάρουν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το μήνυμα που στέλνει στον υπουργό και την κυβέρνηση Μητσοτάκη ένα κρεοπωλείο στην Ελευσίνα, χρησιμοποιώντας τις ατάκες του Γεωργιάδη για να ενημερώσει τους πολίτες που έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες για το πασχαλινό τραπέζι.

«Αρνιά Porsche, κατσίκια Range Rover…» ενόψει Πάσχα

Σημειώνεται ότι ο υπουργός Ανάπτυξης είχε πει ότι τα αρνιά και τα κατσίκια που έβαλε η κυβέρνηση στο «καλάθι του Πάσχα» είναι για τους «μη έχοντες» δηλαδή για την πλειοψηφία της κοινωνίας.

Η πρωτοφανής δήλωση έγινε σε εκπομπή του «One» που συμμετείχε και Χρήστος Σπίρτζης και συζητούσαν για τις «φαρμακερές» τιμές του πασχαλιάτικου τραπεζιού, ο Άδωνις Γεωργιάδης παραδέχθηκε ότι «στο χασάπικο παίρνεις αρνί Porsche».

«Αν εσύ θέλεις να πάρεις Porsche δεν σημαίνει ότι όλοι πρέπει να παίρνουν Porsche αυτοκίνητο» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, με τον Χρήστο Σπίρτζη να τον ρωτά «δηλαδή στο χασάπικο παίρνεις αρνί Porsche;».

«Στο χασάπικο παίρνεις πολύ καλύτερή ποιότητα κρέατος. Προφανώς», αντέτεινε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Mε λίγα λόγια ο Α.Γεωργιάδης επιβεβαιώνει την λαϊκή ρήση «Το φθηνό το κρέας το τρώνε οι σκύλοι»…