«Απαράδεκτη μητέρα, πρέπει να σου πάρουν το παιδί»: Σάλος με 21χρονη που κάνει σολάριουμ στο 5 μηνών μωρό της

Ένα βίντεο στο Τικ Τοκ μοιράστηκε μια μητέρα, συνοδευόμενο από τη λεζάντα: «Όταν όλοι μου λένε να σταματήσω να μαυρίζω το μωρό μου, αλλά και οι υπάλληλοι έχουν οικογένειες να ταΐσουν», όπως αναφέρει το nypost.com.

Η ανταπόκριση στο βίντεο της Suttner ήταν άμεση και γεμάτη ένταση, με πολλούς σχολιαστές να εξέφρασαν την οργή τους. Πολλοί καταδίκασαν τις πράξεις της, αποκαλώντας την «αηδιαστική μητέρα» και χαρακτηρίζοντας αυτό που έκανε στο παιδί της ως «φρικτό».

Απαντώντας στις αντιδράσεις, η Suttner υπερασπίστηκε τον εαυτό της, υποστηρίζοντας ότι το βίντεο προοριζόταν για αστείο. Εξήγησε, “Ο μικρός είχε ίκτερο και φαινόταν πολύ μαύρος όταν γεννήθηκε. Όλοι σχολίασαν το χρώμα του, οπότε αποφάσισα να κάνω ένα αστείο γι’ αυτό. Δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ πραγματικά ένα προϊόν μαυρίσματος στο μωρό μου.”

Η Suttner σχολίασε περαιτέρω, δηλώνοντας ότι πίστευε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι κατάλαβαν ότι το βίντεο ήταν ένα αστείο, αλλά αναγνώρισε ότι μερικοί ήταν πραγματικά τρομοκρατημένοι. Και πρόσθεσε: «Νιώθω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι το πήραν σαν αστείο, αλλά οι λίγοι που δεν το έκαναν τρομοκρατήθηκαν».

Παρά τα συντριπτικά αρνητικά σχόλια που κατέκλυσαν την ανάρτησή της, ορισμένα άτομα ερμήνευσαν το βίντεο ως αστείο. Ένας χρήστης μάλιστα σχολίασε παιχνιδιάρικα: «Μου αρέσει αυτό», ενώ ένας άλλος εξέφρασε μια ανάλαφρη επιθυμία, λέγοντας: «Μακάρι να είχα το χρώμα του δέρματός του».

https://www.tiktok.com/embed/v2/7206061715535105326?lang=el-GR&referrer=https%3A%2F%2Fwww.tilestwra.com%2Faparadekti-mitera-prepei-na-soy-paroyn-to-paidi-salos-me-21chroni-poy-kanei-solarioym-sto-5-minon-moro-tis%2F&embedFrom=oembed