Ασύλληπτη Τραγωδία: 4χρονο παιδάκι πνίγηκε σε πισίνα – Σπαραγμός από τη μητέρα του που το βρήκε να επιπλέει

To παιδάκι εντοπίστηκε να επιπλέει αναίσθητο σε πισίνα συγκροτήματος διαμερισμάτων.

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στην Πάφο, με ένα 4χρονο αγοράκι να ανασύρεται νεκρό στην περιοχή Έμπα.

Το παιδάκι που εντοπίστηκε να επιπλέει αναίσθητο σε πισίνα συγκροτήματος διαμερισμάτων μεταφέρθηκε από τους γονείς του σε ιδιώτη γιατρό, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, όπου απέκλεισαν την σκηνή για εξετάσεις, ενώ οι γονείς του τετράχρονου το μετέφεραν εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική της περιοχής.

Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι ιατροί, δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν και το τςετράχρονο παιδάκι άφησε την τελευταία του πνοή.

Ψάχνουν τα αίτια της τραγωδίας με το τετράχρονο

Διερευνώνται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε ο θάνατος του 4χρονου αγοριού σε πισίνα στην Πάφο, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου θα καταδείξει η νενομισμένη νεκροτομή, που θα γίνει σε μεταγενέστερο στάδιο.

Σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους ο κ. Νικολάου ανέφερε πως σήμερα Τρίτη γύρω στις 10:45 τετράχρονο αγοράκι μεταφέρθηκε από τους γονείς του σε ιδιώτη γιατρό στην Πάφο αναίσθητο. Ακολούθως, όπως είπε, αφού εξετάστηκε, διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρό.

Από τις αρχικές εξετάσεις, ανέφερε ο κ. Νικολάου, «φαίνεται ότι το παιδάκι είχε εντοπιστεί 20 λεπτά προηγουμένως σε κοινόχρηστη πισίνα συγκροτήματος διαμερίσματος όπου διέμενε μαζί με τους γονείς του». Το αγοράκι αρχικά εντοπίστηκε από τη μητέρα του γύρω στις 10:20 της Τρίτης και αμέσως μεταφέρθηκε από αυτήν και τον πατέρα του σε ιδιώτη ιατρό. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε αυτό το τραγικό συμβάν διερευνώνται.

Ο κ. Νικολάου σημείωσε πως η καταγωγή του μικρού είναι από τη Συρία και διερευνάται η νομιμότητα της παραμονής της οικογένειας στην Κυπριακή Δημοκρατία.