Βίντεο – Πήρε εκδίκηση: Τον απέλυσαν και αυτός πήρε την μπουλντόζα και κατεδάφισε το κτήριο της εταιρίας

Έξω φρενών έγινε ένας άνδρας στον Καναδά όταν ενημερώθηκε για την απόλυσή του από την εταιρία που δούλευε και αποφάσισε να πάρει την εκδίκησή του, διαλύοντας τον χώρο των γραφείων της.

Το περιστατικό έγινε στις 21 Ιουλίου και καταγράφηκε σε βίντεο, στο οποίο φαίνεται ένας άνδρας να έχει μπει σε μία μπουλντόζα και να καταστρέφει το ακίνητο της Pride of Rosseau Marina που βρίσκεται στην λίμνη Μουσκόκα στο Κάλγκαρι του Καναδά.

Σύμφωνα με την Mirror, ο 59χρονος άνδρας, για τον οποίο πιστεύουν οι αρχές ότι είναι πρώην υπάλληλος της εταιρείας που ανήκε το ακίνητο, κατηγορήθηκε για το περιστατικό.

Του επιβλήθηκε επίσης πρόστιμο ύψους 5.000 δολάρια και αναμένεται να εμφανιστεί στο δικαστήριο σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

«Δεν μπορείς να το επινοήσεις αυτό. Ένας δυσαρεστημένος, απολυμένος υπάλληλος από μια μαρίνα κοντά στο σπίτι μας στη λίμνη έσπασε και κατέστρεψε ολόκληρη τη μαρίνα με έναν μπουλντόζα», δήλωσε ένας κάτοικος στη Calgary Herald και πρόσθεσε: «Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε, πράγμα που είναι καλό».

Δείτε το βίντεο: