Βίντεο : Πρωταγωνίστρια του «Λούφα και Παραλλαγή» ζητά εισβολή στα ελληνικά νησιά

«Τα σύνορα πρέπει να χαραχθούν ξανά, αν χρειαστεί οι Τούρκοι να μπουν στα ελληνικά νησιά» ανέφερε Τουρκάλα πρώην μοντέλο και πρωταγωνίστρια του «Λούφα και Παραλλαγή».

Σύμφωνα με πληροφορίες από dikaiologitika.gr, η Τουγτσέ Καζάζ, πρώην μοντέλο, πρωταγωνίστρια στην ελληνική ταινία «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο» αλλά και πρώην σύζυγος του ηθοποιού Γιώργου Σεϊταρίδη τάχθηκε υπέρ μιας τουρκικής εισβολής στα ελληνικά νησιά «αν χρειαστεί».

Κι αυτό καθώς όπως αναφέρε σε εκπομπή του τουρκικού διαδικτυακού καναλιού TVNET (που ανήκει στον όμιλο της Γενί Σαφάκ) «τα σύνορα πρέπει να χαραχθούν ξανά». «Πιστεύω ότι η Τουρκία πρέπει να επεκτείνει τα σύνορά της, εάν χρειαστεί, ώστε να επιτρέψει στους ανθρώπους που ζουν σε περιοχές που υφίστανται καταπίεση, να ζήσουν εν ειρήνη.

Πιστεύω ότι η Τουρκία είναι μια δύναμη που έχει μία σωστή θέση στον κόσμο σήμερα και έχει κάνει βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση. Ολόκληρο το σύστημα της Τουρκίας έχει προετοιμαστεί ανάλογα» τόνισε η Τουρκάλα ηθοποιός και συνέχισε σε… πολεμικούς τόνους:

«Αν χρειαστεί, μπείτε στα νησιά. Τα ελληνικά νησιά είναι εξοπλισμένα σήμερα. Και η Αγγλία και η Γερμανία ήθελαν να μας τα δώσουν. Αλλά για κάποιο λόγο ο Ισμέτ Ινονού φοβόταν να πάρει τα νησιά».