Βίντεο σοκ: Δείτε πως ανατίναξαν ρωσόφωνο, που άλλαξε στρατόπεδο και πήγε με τους Ρώσους!

Σοκάρουν οι εικόνες από την δολοφονία ενός ρωσόφωνου αξιωματούχου, του Ασκιάρ Λάισεφ, ο οποίος, ενώ εργαζόταν, πριν την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, στην υπηρεσία εσωτερικής ασφάλειας της χώρας, την SBU, άλλαξε στρατόπεδο και συνεργάστηκε με την Λαϊκή Δημοκρατία του Λουχάνσκ, που υποστηρίζεται από τη Ρωσία, ως επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Daily Mail τα μέλη της Αντίστασης της Ουκρανίας, στο κατεστραμμένο από τον πόλεμο Ντονμπάς, στην ανατολική Ουκρανία, πήραν εκδίκηση βομβαρδίζοντας το αυτοκίνητο του Λάισεφ την ώρα που περνούσε μέσα από την πόλη στις 11 Αυγούστου.

Ανάλογο χτύπημα είχαν κάνει οι Ουκρανοί Αντιστασιακοί και κατά του Ιβάν Σούσκο, ρωσόφωνου αξιωματούχου στη Ζαπορίζια, αυτή την εβδομάδα.

Τα μέλη της Αντίστασης της Ουκρανίας με ανακοίνωσή τους έχουν προειδοποιήσει ότι «ο συνεργατισμός είναι επιβλαβής για την υγεία σας, επομένως κάθε προδότης έχει μάταιες ελπίδες ότι δεν θα υποστεί αντίποινα».

Το βίντεο από κάμερα ασφαλείας που δημοσιοποιήθηκε στο διαδίκτυο πρόσφατα, δείχνει το αυτοκίνητο του Λάισεφ να εκρήγνυται στην οδό Shevchenko Staroblisk στο Λουχάνσκ που ελέγχεται από τους Ρώσους, από τις αρχές Ιουλίου και μετά την τεράστια έκρηξη φλεγόμενα συντρίμμια του αυτοκινήτου συνεχίζουν να κινούνται στον δρόμο!

Το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες