Βίντεο σοκ: Ελληνίδα δημοσιογράφος τρέχει να σωθεί από drone kamikazi στο Κίεβο!


Ελληνίδα δημοσιογράφος τρέχει να σωθεί από drone kamikazi στο Κίεβο! Στο φως συγκλονιστικό βίντεο

Ώρες πανικού ζει για άλλη μια φορά το πρωί της Δευτέρας (17/10) η πρωτεύουσα της Ουκρανίας, Κίεβο, μετά το μπαράζ επιθέσεων με drone kamikazi από τη ρωσική πλευρά.

Μέχρι στιγμής από την νέα επίθεση, τη δεύτερη μεγαλύτερη μετά από αυτή που σημειώθηκε πριν από μια εβδομάδα αφήνοντας πίσω της νεκρούς και τραυματίες, δεν υπάρχουν θύματα με τον τρόμο, όμως, να έχει επιστρέψει εκ νέου στην πόλη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, όπως περιγράφουν διεθνή μέσα ενημέρωσης, παιδιά που περνούν τα βράδια τους στα καταφύγια και ετοιμάζονταν να πάνε σχολείο, έντρομα κρύβονται στα καταφύγια παρακολουθώντας τις δραματικές εξελίξεις μέσω των social media.

Τον πανικό και τον τρόμο στο Κίεβο αποτύπωσε με τον πιο δραματικό τρόπο η δημοσιογράφος του ΟΡΕΝ, Αδαμαντία Λιόλιου, η οποία ήταν σε ζωντανή σύνδεση όταν υπήρξε νέος συναγερμός για πιθανή επίθεση με drone.

Στο βίντεο φαίνονται άνθρωποι που βρίσκονταν στον δρόμο κοντά στην πλατεία Μαϊντάν του Κιέβου ξαφνικά να τρέχουν αναζητώντας ένα καταφύγιο. «Κάτι είδαν, έρχεται νέο drone, τρέχουν όλοι σε πρόχειρο καταφύγιο» περιέγραψε τις σκηνές από την πλευρά της η Ελληνίδα δημοσιογράφος.