Βίντεο – Χαμός σε πτήση: Ρωσίδα χωρίς μπλούζα προσπάθησε να μπει στο πιλοτήριο

H γυναίκα που βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση υποστήριζε ότι οι επιβάτες κινδύνευαν και έπρεπε να θέσει υπό τον έλεγχό της την πτήση.

Αναστάτωση προκάλεσε σε πτήση της Aeroflot από την Σταυρούπολη προς τη Μόσχα η συμπεριφορά μιας γυναίκας η οποία προσπάθησε να μπει στο πιλοτήριο φωνάζοντας ότι όλοι οι επιβάτες βρίσκονταν σε κίνδυνο.

Στο βίντεο που δημοσιοποίθηκε στο Twitter φαίνεται η γυναίκα, η οποία ονομάζεται Όλγα, να συνομιλεί με τις αεροσυνοδούς που προσπαθούν να την ηρεμήσουν και να την ακινητοποιήσουν.

Δείτε το βίντεo:

Σύμφωνα με αναφορές η γυναίκα αρχικά είχε εντοπιστεί να καπνίζει στις τουαλέτες του αεροπλάνου με μια εκ των αεροσυνοδών να της κάνει τη σχετική παρατήρηση.

Τότε ήταν που η γυναίκα «εξερράγη» καθώς άρχισε να φωνάζει και να χτυπάει την πόρτα του πιλοτηρίου υποστηρίζοντας ότι οι επιβάτες ήταν σε κίνδυνο και γι’ αυτό έπρεπε να θέσει υπό τον έλεγχό της το αεροπλάνο.

Χάρη στην παρέμβαση και επιβατών η ημίγυμνη γυναίκα ακινητοποιήθηκε ενώ της πέρασαν και πλαστικές χειροπέδες για το υπόλοιπο της πτήσης.

Στην διαχείρισή της φέρεται, μάλιστα, να συνέβαλε γιατρός που βρισκόταν στην πτήση.