Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό – Πολιτικός… παράγοντας της Αθήνας και… φιλάνθρωπος ο 53χρονος επιχειρηματίας

Ολοένα και ανοίγει ο κύκλος των αποκαλύψεων για τον 53χρονο επιχειρηματία του Κολωνού ο οποίος έχει συλληφθεί και κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε 12χρονη, από τον Απρίλιο έως τον Αύγουστο του 2022.

Ο 53χρονος συλληφθέντας, σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Dnews, είναι δραστήριο μέλος της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στον Κολωνό και έχει αναπτύξει έντονη πολιτική δράση στην περιοχή και ευρύτερα στο 4ο διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων.

Ο  επιχειρηματίας στην σελίδα του στο Facebook έχει αναρτήσει πλήθος φωτογραφιών με σημαίνοντα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας από την κεντρική πολιτική σκηνή αλλά και από τον χώρο της αυτοδιοίκησης.

Παράλληλα, είναι αρκετά δραστήριος και στον κοινωνικό χώρο καθώς κατά το παρελθόν είχε διατελέσει επίτροπος Ιερού Ναού της περιοχής με διακεκριμένο φιλανθρωπικό έργο.

Γνωστός πολίτικος παράγοντας της Αθήνας ο βιαστής της 12χρονης

Ο Πατούλης είχε στενές σχέσεις με τον βιαστή Ηλία Μίχο και αυτό φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο. Ο Γιώργος Πατούλης καλεσμένος του Ηλία Μίχου, του βιαστή που βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη, είναι στο παρακάτω βίντεο στο σπίτι του βιαστή και μπροστά σε παρευρισκόμενους ευχαριστεί τον Ηλία για την φιλοξενία.

Σε ταβέρνες, εστιατόρια, μπουζούκια, εκδηλώσεις, στα σπίτια ο ένας του άλλου αλλά και σε εκδρομές…

Δείτε παρακάτω το βίντεο από το σπίτι του βιαστή που βρίσκεται ο Πατούλης και τον ευχαριστεί: