Βιασμός 12χρονης: «Mαμά δεν έχω κάνει τίποτα» είπε κλαίγοντας στη μητέρα του ο 36χρονος

Ο 36χρονος υποστηρίζει ότι κατά την επικοινωνία που είχε με την 12χρονη εκείνη του είπε πως είναι 17 ετών αλλά ο ίδιος την πέρασε για ενήλικη

Σοκαρισμένη είναι η μητέρα του 36χρονου διοικητικού υπάλληλου του νοσοκομείου «Μεταξά», ο οποίος τέθηκε σε διαθεσιμότητα, μετά τη σύλληψή του για τον βιασμό της 12χρονης.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το παιδί μου εμπλέκεται σε αυτή την υπόθεση. Πραγματικά δεν το πιστεύω! Είμαστε όλοι πολύ σοκαρισμένοι» είπε αρχικά η μητέρα του 36χρονου. Σύμφωνα με την ίδια ο γιος της αντιμετωπίζει «σοβαρά προβλήματα υγείας».

Αποκάλυψε, δε, ότι, ο γιος της την κάλεσε στο τηλέφωνο «και έκλαιγε, μου είπε “μαμά δεν έχω κάνει τίποτα”».

Στην ερώτηση αν το τελευταίο διάστημα είχε μιλήσει με το παιδί της για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης, η μητέρα του απάντησε ότι μένουν σε διαφορετικά σπίτια με τον γιο της και δεν είχαν κάνει κάποια σχετική συζήτηση.

Η μητέρα του 36χρονου τόνισε, τέλος, ότι ο γιος της δεν γνώριζε τον προφυλακισμένο για την ίδια υπόθεση, Ηλία Μίχο, με τον οποίο, όπως είπε, δεν έμεναν καν στην ίδια περιοχή.

Ο 36χρονος συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων καθώς φέρεται να έχει βιάσει την 12χρονη από τον Κολωνό.

Ο 36χρονος, ο οποίος, οδηγήθηκε την Κυριακή (16/10) στον εισαγγελέα και ζήτησε προθεσμία για να σήμερα Δευτέρα (17/10) οπότε και αναμένεται, σύμφωνα με τον δικηγόρο του να ζητήσει νέα προθεσμία για να απολογηθεί, υποστηρίζει ότι κατά την επικοινωνία που είχε με την ανήλικη, η 12χρονη του είπε πως είναι 17 ετών αλλά και ο ίδιος την πέρασε για ενήλικη.