Βουκουρέστι – Σοκαριστική μαρτυρία επιβάτη. «Σφηνώθηκε το κεφάλι μου, φώναζα δε μπορώ να αναπνεύσω»

Συγκλονιστικές είναι οι πρώτες μαρτυρίες επιβαινόντων στο μοιραίο λεωφορείο στο οποίο έχασε τη ζωή του στο Βουκουρέστι ο Λαρισαίος Νίκος Χλόπτσιος.

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για το δυστύχημα στο Βουκουρέστι, σύμφωνα με το thenewspaper: «Με το που πήραμε τη στροφή ξαφνικά νιώθω ένα μπαμ κάτι να με πλακώνει, νιώθω ένα βάρος στην πλάτη μου, είχε σφηνωθεί το κεφάλι μου μπροστά στο κάθισμα. Άρχισα να φωνάζω δε μπορώ να αναπνεύσω…» λέει μία νεαρή γυναίκα που είναι καλά στην υγεία της.

Το χρονικό του δυστυχήματος

Μια χριστουγεννιάτικη εκδρομή που εκτυλίχθηκε σε τραγωδία… Ένας νεκρός, μια διασωληνωμένη γυναίκα και 23 ακόμα τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός από το τροχαίο δυστύχημα με πούλμαν γεμάτο από Έλληνες ταξιδιώτες, το οποίο καρφώθηκε σε μπάρα σήμανσης ύψους σε κεντρικό δρόμο του Βουκουρεστίου.

Ο άτυχος άνδρας που έχασε τη ζωή του, ονομαζόταν Νίκος Χλόψιος, ήταν 53 ετών και ζούσε με την οικογένειά του στη Λάρισα. Ήταν πατέρας δύο παιδιών, ενός κοριτσιού 24 ετών και ενός αγοριού 21 ετών.

Στη μοιραία εκδρομή βρισκόταν μαζί με τη γυναίκα του, με την οποία έκαναν ταξίδι στο εξωτερικό μετά από χρόνια. Αφού έγινε το δυστύχημα η σύζυγός του δεν ενημερώθηκε άμεσα για το που βρισκόταν ο άνδρας της. Πρώτα το έμαθαν τηλεφωνικά τα παιδιά του από τη Λάρισα.

Η οικογένειά του ζει ένα δράμα με τη μητέρα του 55χρονου να μην μπορεί να διανοηθεί ότι δεν θα ξαναδεί τον γιο της.