Βόμβα μεγατόνων στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Ο ιδιοκτήτης της Παρί εμπλέκεται σε υπόθεση εκβιασμού και απαγωγής

Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί, ο ισχυρός άνδρας της Παρί Σεν Ζερμέν, εμπλέκεται σε σκάνδαλο υπόθεσης εκβιασμού εναντίον επιχειρηματία που ήταν έτοιμος να ξεσκεπάσει τον Άραβα μεγιστάνα, για παράτυπη επιλογή του Κατάρ για την διεξαγωγή του φετινού Μουντιάλ, όπως ανέφερε η εφημερίδα Liberation.

Η γαλλική εφημερίδα στο σημερινό της φύλλο δημοσιεύει μια αναλυτική έρευνα για την εμπλοκή του Αλ Κελαϊφί σε υπόθεση απαγωγής και εκβιασμού, ενός Γαλλοαλγερινού επιχειρηματία. Σύμφωνα με την Liberation, ο Tayeb B, όπως αναφέρουν ότι είναι το όνομα του εν λόγω επιχειρηματία, συνελήφθη στις 13 Ιανουαρίου 2020 στο Κατάρ και φυλακίστηκε μέχρι την 1η Νοεμβρίου του ίδιου έτους.

Ο Γαλλοαλγερινός επιχειρηματίας φέρεται να είχε ευαίσθητο υλικό στο οποίο θα εμφανιζόταν το όνομα του προέδρου της Παρί ως ένας από τους εμπλεκόμενους στην παράτυπη εκλογή του Κατάρ ως τόπου διεξαγωγής αυτού του Μουντιάλ. Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα ο Tayeb B., κάτω από έντονη ψυχολογική πίεση, αφέθηκε ελεύθερος μόνο όταν παρέδωσε τα έγγραφα στους δικηγόρους του Αλ Κελαϊφί μέσω εμπιστευτικής συμφωνίας.