«Βόμβα» στο Survivor All Star: Ο παίκτης που αποχώρησε οικειοθελώς και η ομάδα που κερδίζει την τρίτη ασυλία

Παγώνουν» στο Survivor All Star στο άκουσμα της οικειοθελής αποχώρησης παίκτη

Και ενώ το παιχνίδι φτάνει προς το τέλος του, κάποιοι παίκτες δείχνουν να μην αντέχουν άλλο τις συνθήκες που βιώνουν στο Survivor All Star.

Σαν «βόμβα» έσκασε στην παραγωγή αλλά και σε Διάσημους και Μαχητές η πληροφορίας ότι ο Στέλιος Χανταμπάκης εκδήλωσε την πρόθεσή του να αποχωρήσει οιεκιοθελώς από το παιχνίδι.

Η απόφαση αυτή αναμένεται να παρθεί σήμερα πριν την έναρξη της αποψινής ψηφοφορίας.

Το μεγάλο ερώτημα που παραμένει είναι αν θα διεξαχθεί κανονικά η ψηφοφορία για τους παίκτες που χάνουν σήμερα στο αγώνισμα ασυλίας. Σύμφωνα με το μέχρι σήμερα ιστορικό των οικειοθελών αποχωρήσεων, αν ένας παίκτης εκ των υποψηφίων προς αποχώρηση δηλώσει να αποχωρήσει τότε η διεξαγωγή της ψηφοφορίας γίνεται κανονικά.

Άραγε την Πέμπτη θα έχουμε κανονική αποχώρηση ή θα μετατεθεί για την επόμενη εβδομάδα;

Survivor All Star Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία

Μετά από ένα αήττητο σερί οι Μαχητές έχασαν το βράδυ της Τρίτης από τους Διάσημους και πήγαν στο Συμβούλιο του Νησιού για να ψηφίσουν έναν παίκτης για αποχώρηση.

Εκεί ήρθε η ισοψηφία και έτσι στον τάκο βρέθηκαν δύο και όχι ένας παίκτης. Συγκεκριμένα ψηφίστηκε ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Νικόλας Αγόρου. Μάλιστα για τον Μαρτίκα αυτή ήταν η 10η φορά που βρέθηκε σε αυτή τη θέση και όλοι περιμένουν να δουν αν θα καταφέρει να βγει και πάλι αλώβητος.

Σήμερα έρχεται ο τρίτος αγώνας ασυλίας, ο οποίος θα αναδείξει τους τελευταίους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση.

Τι κι αν οι Διάσημοι έκαναν το 1-1 χθες, η ρότα τους δεν αλλάζει και έτσι χάνουν για ακόμα μια φορά στον στίβο μάχης. Οι Μαχητές κάνουν το 2-1 και οι Κόκκινοι αναγκάζονται να ψηφίσουν δύο ακόμα παίκτες τους στο Συμβούλιο του Νησιού.

Ωστόσο τώρα όλα είναι… στον αέρα!