Γερμανία: Διαδηλωτής ζητάει από Όλαφ Σολτς να μειωθεί η τιμή του ντονέρ κεμπαπ – «Μίλα με τον Πούτιν» (vid)

Ο διαδηλωτής ζήτησε από τον Όλαφ Σολτς να επικοινωνήσει με τον Βλαντίμιρ Πούτιν για την μείωση της τιμής του ντονέρ κεμπάπ.

Τον γύρο των social media κάνει ένα βίντεο που δείχνει τον γερμανό καγκελάριο, Όλαφ Σολτς να έρχεται αντιμέτωπος με έναν απηυδισμένο διαδηλωτή ο οποίος του ζητάει να μειώσει τις τιμές του ντονέρ κεμπάπ.

«Πληρώνω 8€ (7,9 $) για ένα ντονέρ!» είπε με θυμό ο διαδηλωτής φωνάζοντας στον Όλαφ Σολτς, κατά την επίσκεψή του στη νότια πόλη του Μονάχου το Σαββατοκύριακο.

«Μιλήστε με τον Πούτιν, θα ήθελα να πληρώνω 4 ευρώ για το ντονέρ, παρακαλώ», συνέχισε ο διαδηλωτής και ζήτησε από τον γερμανό Καγκελάριο να μιλήσει με τον Ρώσο πρόεδρο για να εξασφαλίσει την προμήθεια φυσικού αερίου.

Ο Γερμανός καγκελάριος χαμογέλασε στον διαδηλωτή, αλλά δεν προέβη σε κανένα σχόλιο. Έπειτα μπήκε στο αυτοκίνητό του περικυκλωμένος από αρκετούς σωματοφύλακες.

Το ντονέρ είναι ένα παραδοσιακό τουρκικό πιάτο που παρασκευάζεται από κρέας, και είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πιάτα στα φαστ-φουντ της Γερμανίας,. Ωστόσο εξαιτίας της ενεργειακής κρίσης η τιμή του έχει αυξηθεί όπως συμβαίνει και σε άλλα προιόντα σε όλες τις χώρες της ΕΕ.