Γερμανία: λένε «ναι» στο γυμνόστηθο – «Ελευθερώστε τις θηλές»

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι εντάξει για τις γυναίκες να πηγαίνουν τόπλες σε δημόσιες πισίνες. Οι Ελεύθεροι Δημοκράτες (FDP) είναι γερμανικό κόμμα και αρχηγός τους είναι ο υπουργός Οικονομικών, Κρίστιαν Λίντνερ. Είναι υπέρ αυτού, οπότε νομίζω ότι είναι εντάξει!

Το κυβερνητικό κόμμα λέει ότι συμφωνεί με την ιδέα του ελεύθερου στήθους και συζητήθηκε σε πρόσφατο κομματικό συνέδριο.

Οι «Φιλελεύθεροι Δημοκράτες» θέλουν να εγκρίνουμε το αίτημά τους να επιτρέψουμε στις γυναίκες να κάνουν μπάνιο σε δημόσιες πισίνες με ακάλυπτο το στήθος τους. Πιστεύουν ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να τερματίσετε τους ενδυματολογικούς κώδικες σε αυτές τις εγκαταστάσεις.

Η Helena Herzig από το Ludwigsburg είναι μέλος της Ομοσπονδιακής Εκτελεστικής Επιτροπής των «Ελεύθερων Δημοκρατών» και Γενική Γραμματέας του FDP Judith Scandenli. Και οι δύο πιστεύουν ότι οι γυναίκες πρέπει να καλύπτουν το στήθος τους όταν κάνουν μπάνιο και ηλιοθεραπεία σε δημόσιες πισίνες. Δεν καταλαβαίνουν γιατί οι άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτό είναι απαραίτητο.

Ο Γενικός Γραμματέας του Κόμματος πιστεύει ότι ο καθένας πρέπει να μπορεί να κολυμπά όπως θέλει.

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να πάνε τόπλες στις πισίνες, αλλά άλλοι πιστεύουν ότι εναπόκειται στους ιδιοκτήτες της πισίνας να αποφασίσουν.