Γερμανία : Σκάνδαλο μεγατόνων με πασίγνωστο ποδοσφαιριστή – Είναι τέσσερα χρόνια μεγαλύτερος από ότι δηλώνει

Το μεγάλο αστέρι της Ντόρτμουντ, Γιουσούφα Μουκοκό, φέρεται να έχει ξεγελάσει τους πάντες με την ηλικία του, καθώς όπως αναφέρουν στη Γερμανία έχει ήδη «πατήσει» τα 22 του χρόνια!

Η παρατυπία με την ημερομηνία γέννησης πρόκειται για ένα αρκετά συχνό φαινόμενο στις αφρικανικές χώρες.

Πρόσφατα μάλιστα έγινε γνωστό ότι 21 ποδοσφαιριστές της Κ17 του Καμερούν, εντοπίστηκαν να έχουν δηλώσει ψεύτική ημερομηνία γέννησης από την πραγματική, με σκοπό να ανεβάσουν τη χρηματιστηριακή τους αξία και να βρουν καλύτερα συμβόλαια στον χώρο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Γερμανία τις τελευταίες ώρες, την ίδια τακτική έχει ακολουθήσει και το παιδί θαύμα της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Γιουσούφα Μουκοκό. Μόνο που ο επιθετικός της Μπορούσια, φέρεται πως τελικά ίσως και να μην είναι τόσο παιδί…

Όπως αναφέρεται από διάφορα Μέσα, ο Μουκοκό δεν είναι 18 χρονών όπως δηλώνει, αλλά 22! Μάλιστα, την υποτιθέμενη πραγματική του ηλικία φέρεται να την αποκάλυψε ο ίδιος ο πατέρας του ο οποίος έστειλε έγγραφο με την επίσημη ημερομηνία γέννησης του γιου στα γερμανικά Μέσα, ώστε να αποδείξει ότι το παιδί του είναι μεγαλύτερο από ότι δηλώνει.

Η υπόθεση φέρεται να έχει φτάσει ήδη στην ομοσπονδία της Γερμανίας η οποία δεν θέλησε να τοποθετηθεί πάνω στο θέμα. Ωστόσο είναι δεδομένη πως στη γερμανική ομοσπονδία θα ψάξουν εξονυχιστικά την υπόθεση, καθώς ο Μουκοκό πρόκειται για το next big thing της χώρας…