Γιώργος Μαζωνάκης Μαγειρεύει στον δρόμο για τους αστέγους του Πειραιά, κάνει πράξη την αγάπη και δεν μένει στα λόγια

Ο Γιώργος Μαζωνάκης κάθε χρονιά βοηθά έμπρακτα τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Αυτή τη φορά, μαζί με τους εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» βρέθηκαν χθες Τετάρτη 21/12 στο μεγαλύτερο μαγείρεμα ανθρωπιάς.

Γιώργος Μαζωνάκης: Μαγείρεψε για τους αστέγους με «Τον Άλλο Άνθρωπο»

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μαζί με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο βρέθηκαν χθες στην Πύλη Ε8 στο Λιμάνι του Πειραιά και μαγείρεψαν για τους άστεγους του Δήμου.

Στον Πειραιά, σε μία περιοχή που αποτελεί σύμβολο τόσο για τον Γιώργο Μαζωνάκη, όσο και για την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» μαζεύτηκε πλήθος κόσμου ενώ συγκεντρώθηκαν και είδη βασικής ανάγκης, όπως τρόφιμα και ρούχα, που είναι απαραίτητα στην καθημερινότητά των άστεγων.


https://player.glomex.com/integration/1.873.2/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbqevs39&playlistId=v-cp83wwwr1m0h&origin=glomex-player&playlistIndex=0&pageUrl=https%3A%2F%2Fwww.tilestwra.com%2Fgiorgos-mazonakis-mageireyei-ston-dromo-gia-toys-astegoys-toy-peiraia-kanei-praxi-tin-agapi-kai-den-menei-sta-logia%2F

Ο Γιώργος Μαζωνάκης στηρίζει αδιάκοπα το έργο του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, συμμετέχοντας σε διάφορες δράσεις και βοηθώντας με όποιον τρόπο μπορεί τους συνανθρώπους του που έχουν ανάγκη. Χθες, ο δημοφιλής καλλιτέχνης μαγείρεψε, μοίρασε χριστουγεννιάτικα γλυκά στον κόσμο και φυσικά τραγούδησε τις επιτυχίες του.

«Είναι εποχή για πράξεις και όχι για λόγια» τόνισε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Στην δράση συμμετείχε και το Παράρτημα του Πρότυπου Δημοτικού Ωδείου Πειραιά, όπου τραγούδησαν κομμάτια του Γιώργου Μαζωνάκη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο τραγουδιστής βοηθά τους έχοντες ανάγκη!