Γυναικείος οργασμός: Τα μυστικά που πρέπει να μάθουν, επιτέλους, (και) οι άντρες!

Την ώρα της απόλυτης… κορύφωσης, τη στιγμή που όλες οι αισθήσεις “χτυπάνε κόκκινο” και η απόλαυση είναι στο ζενίθ, δεν υπάρχει ούτε χώρος, ούτε χρόνος για να σκεφτείτε τι συμβαίνει στο σώμα σας και για ποιον λόγο.

Καλό είναι όμως να γνωρίζετε ποια είναι εκείνα τα πράγματα που σας οδηγούν πιο εύκολα σε οργασμό, αλλά και εκείνα που θα τον κάνουν ακόμα πιο έντονο για εσάς.

Τα μυστικά του γυναικείου οργασμού
Πάρτε… μαθήματα λοιπόν και… βάλτε ηχομόνωση στο δωμάτιο!…

Ο σύντροφος σε σταθερή σχέση προσφέρει πιο δυνατούς οργασμούς από τον “περιστασιακό” σύντροφο της μιας βραδιάς

Είναι πιο πιθανό να έχετε οργασμό, αν έχετε σεξουαλική επαφή με κάποιον που γνωρίζετε καλά, σύμφωνα με μια έρευνα που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό American Sociological Review. Οι νέες σχέσεις μπορεί να είναι “μεθυστικές”, αλλά αυτό δεν μεταφράζεται πάντα σε αντίστοιχη σεξουαλική διέγερση. Με κάποιον που γνωρίζετε καλά, είστε πιο απελευθερωμένες και πιο ανοιχτές για τις σεξουαλικές σας επιθυμίες.

Κάντε γιόγκα για περισσότερα… “Ναι” στην κρεβατοκάμαρα

Οι γυναίκες που έκαναν 22 ασκήσεις γιόγκα αρκετές φορές την εβδομάδα για 12 εβδομάδες ανέφεραν αυξημένη σεξουαλική επιθυμία, αυξημένη διέγερση και καλύτερους οργασμούς, σύμφωνα με μια μελέτη στο Journal of Sexual Medicine. Η γιόγκα ενισχύει τους μυς της πυέλου και της κοιλιάς, το οποίο μπορεί να βελτιώσει την ικανότητά σας να φτάσετε σε οργασμό. Μπορεί επίσης να βοηθήσει να μειώσετε την κατάθλιψη και το άγχος, που με τη σειρά τους αυξάνουν τις πιθανότητες για πιο συχνούς οργασμούς.

Φωνάξτε ελεύθερα… βοηθάει!…

Οι περισσότερες γυναίκες δεν εκφράζονται αυθόρμητα φωνητικά κατά τη διάρκεια του οργασμού τους, σύμφωνα με μία μελέτη στο επιστημονικό έντυπο Archives of Sexual Behavior. Αντ’ αυτού, είναι πιο πιθανό να κάνουν θόρυβο, τη στιγμή που ο σύντροφός τους έχει τον δικό του οργασμό, ενδεχομένως για να ενισχύσουν την εμπειρία του. Αν είστε ο τύπος της γυναίκας με… αθόρυβους οργασμούς, μπορεί να θέλετε να επανεξετάσετε το ζήτημα: οι φωνές χωρίς ενοχές μπορεί να βοηθήσει τους άνδρες αλλά και τις γυναίκες να φτάσουν σε οργασμό. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι πρέπει να μιμηθείτε μια… πορνοστάρ. Απλά εκφραστείτε ελεύθερα φωνητικά κατά τρόπο που να έρχεται φυσικά σε σας.

Τα προκαταρκτικά είναι πολύ σημαντικά (ακούτε άνδρες;…)

Οι περισσότερες γυναίκες σε σταθερή σχέση φτάνουν σε οργασμό περισσότερες από τις μισές φορές που κάνουν σεξ μαζί του, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα από το Ινστιτούτο Kinsey. Αν, ωστόσο, το ποσοστό… επιτυχίας σας δεν είναι αρκετά υψηλό, ακούστε αυτό: Η έρευνα αυτή έδειξε επίσης ότι μπορείτε να φτάσετε σε οργασμό και χωρίς διείσδυση του πέους, όπως στην καθεαυτή σεξουαλική πράξη. Κατά τη διάρκεια της διέγερσης (προκαταρκτικά) πολλές γυναίκες έχουν τον πρώτο τους οργασμό. Ο οργασμός δεν είναι κάτι ιδιαίτερα ξεχωριστό. Είναι απλά μια συμπυκνωμένη εκδοχή του τι θα ζήσετε σε μια… επερχόμενη κατάσταση διέγερσης. Και το μυαλό δημιουργεί τέτοιες εικόνες και τόση προσμονή που, είτε θα έχετε οργασμό από τα προκαταρκτικά, είτε θα έχετε πολύ πιο εύκολα οργασμό την ώρα της καθεαυτής σεξουαλικής πράξης.

Αντικείμενα που υπάρχουν σε κάθε σπίτι και μπορούν να προσφέρουν ασυναγώνιστη ικανοποίηση

Σαν το σεξ με τον άνθρωπο που θέλεις δεν έχει. Ωστόσο, επειδή αυτό δεν είναι πάντοτε εφικτό πρέπει πάντα να είσαι προετοιμασμένη για να… περάσεις καλά και μόνη σου, χωρίς να έχεις ανάγκη κανέναν!

Κι αν την ώρα που έρχεται η ανάγκη δεν έχεις κάποιο sex toy στο σπίτι σου τι κάνεις;

Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να σκεφτείς λίγο πιο δημιουργικά. Βέβαια, όλα αυτά αρκεί να μην θέσεις σε κίνδυνο την υγεία σου.

Το ίδιο ισχύει και για τους άντρες φυσικά. Η παρακάτω λίστα αφορά τις γυναίκες, αλλά φυσικά όλοι μπορούν να πειραματιστούν.

Ό,τι και αν αποφασίσεις να δοκιμάσεις, καθάρισε το με ζεστό νερό και σαπούνι και φόρεσε του προφυλακτικό. Διαφορετικά μπορεί να σου προκαλέσει μόλυνση ή εκδορές. Χρησιμοποίησε τη κοινή λογική και σίγουρα όχι γυάλινα ή ξύλινα προϊόντα τα οποία μπορεί να σε τραυματίσουν. Προτίμησε κάτι πλαστικό ή υφασμάτινο ώστε να μην αντιμετωπίσεις κίνδυνο. Ακόμα και όταν πλύνεις το συγκεκριμένο αντικείμενο, φρόντισε να υπάρχει κάτι ανάμεσα σας ώστε να προστατευτείς από την τριβή.

Τώρα λοιπόν που είπαμε τα βασικά, ήρθε η ώρα να περάσουμε καλά! Αν λοιπόν κάτι μπορεί να διεισδύσει και έχει απαλή επιφάνεια, μπορεί να σε φέρει σε οργασμό.

Τα μυστικά για να… περάσεις και μόνη σου καλά
Το τηλέφωνο του μπάνιου είναι το εργαλείο που σπάνια σε απογοητεύει. Κάτσε αναπαυτικά στο μπάνιο σου, ή όρθια αν το προτιμάς και άφησε το ζεστό νερό να πέσει στην κλειτορίδα σου. Παίξε με την πίεση του νερού, ανάλογα με το πώς σου αρέσει. Την ώρα που πλησιάζεις σε οργασμό, φέρε το τηλέφωνο πιο κοντά, για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση!
Πάρε ένα κουτάλι! Χρησιμοποίησε το καμπυλωτό, πίσω μέρος, για να τρίψεις την κλειτορίδα σου. Για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση, βάλε λίγο λιπαντικό gel στο πίσω μέρος του κουταλιού για να γλιστράει καλύτερα και να μην έχεις την παραμικρή ενόχληση. Προσοχή! Μη βάλεις το κουτάλι μέσα στον κόλπο σου, γιατί θα τον τραυματίσεις! Επίσης, σιγουρέψου ότι το έχεις πλύνει καλά πριν και μετά τη χρήση!

Έχεις βάλει πλυντήριο; Ακούμπησε το ευαίσθητο σημείο σου στη γωνία του πλυντηρίου, την ώρα που εκείνο δουλεύει. Οι δονήσεις που κάνει θα σου προσφέρουν τρομερή ευχαρίστηση, ενώ εσύ θα τρίβεσαι απαλά, στο ρυθμό που θέλεις.
Πάρε το μαξιλάρι σου και τοποθέτησέ το ανάμεσα στα πόδια σου. Τρίψε με αυτό την κλειτορίδα σου. Η θερμότητα αλλά και η απαλότητα του μαξιλαριού, θα σου δώσουν έναν απολαυστικό οργασμό.
Χρησιμοποίησε ο,τιδήποτε έχεις στο σπίτι σου, το οποίο δονείται. Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, μηχανή για μασάζ, ακόμα και ηλεκτρικό ξυραφάκι. Με το τελευταίο φρόντισε να είσαι προσεκτική και να αφαιρέσεις τη λεπίδα, για να μη γίνει κάποιο ατύχημα. Τέτοια εξαρτήματα είναι ιδανικά για να διεγείρουν την κλειτορίδα σου. Φέρε το κάτω μέρος των συσκευών αυτών σε επαφή με το ευαίσθητο σημείο σου, ενώ δουλεύουν και παράγουν δονήσεις. Καθάρισέ τα καλά πριν τα χρησιμοποιήσεις με αντισηπτικά μαντηλάκια, ή φόρεσέ τους ένα προφυλακτικό, ώστε να μην μολυνθεί η περιοχή του κόλπου σου.