Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Σοκάρουν τα τελευταία μηνύματα που έστειλε ο συζυγοκτόνος στην Άιντα πριν τη δολοφονήσει μέσα στο φαρμακείο!

Σοκάρουν τα τελευταία μηνύματα που έστελνε ο 55χρονος συζυγοκτόνος στην άτυχη Αΐντα Παπαδοπούλου δύο 24ωρα πριν τη δολοφονήσει μέσα στο φαρμακείο της στην Καβάλα.

Τίποτα δεν μαρτυρούσε τι θα επακολουθούσε και φυσικά η 43χρονη φαρμακοποιός ήταν ανυποψίαστη… Της ζητούσε να κάνουν μια προσπάθεια να φτιάξουν και πάλι τη σχέση τους, με την ίδια ωστόσο να εμφανίζεται ανένδοτη και να του ζητά να προχωρήσει τις διαδικασίες για το διαζύγιο. 48 ώρες μετά η Αΐντα θα κείτονταν νεκρή μέσα στο φαρμακείο της καθώς ο συζυγοκτόνος την στραγγάλισε με το ένα του χέρι.

Ο συζυγοκτός της γράφει: «Πώς είσαι σήμερα μωρό μου; Μήπως το ξανασκέφτηκες για το διαζύγιο; Θέλω να πιστεύω ότι μετάνιωσες, ότι άλλαξες γνώμη και πως δεν θες να χωρίσουμε». Με την Αΐντα να του απαντά: «Σε παρακαλώ μην μου στέλνεις τέτοια μηνύματα. Την απόφασή μου την έχω πάρει και δεν αλλάζει. Σε παρακαλώ πήγαινε στον δικηγόρο σου και προχώρησε τη διαδικασία».

Ο 55χρονος είχε ραντεβού με τη δικηγόρο του στις 6 Μαϊου, δηλαδή μια ημέρα μετά τη δολοφονία και απ’ ότι φάνηκε τα τελευταία μηνύματα ήταν η τελευταία ευκαιρία που έδινε στην 43χρονη φαρμακοποιό πριν της αφαιρέσει τη ζωή.

Πριν παντρευτεί την Αΐντα ο συζυγοκτόνος είχε σχέσεις με τέσσερις γυναίκες τις οποίες φέρεται να είχε κακοποιήσει λεκτικά και σωματικά. Σύφμωνα με το οικογενειακό περιβάλλον της 43χρονης ο 55χρονος ασκούσε βία τόσο στην ίδια όσο και στα δύο ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας 6 και 10 ετών, την επιμέλεια των οποίων διεκδικεί ο αδερφός της αδικοχαμένης Αΐντα. Προς το παρόν τα δύο αγοράκια ζουν με τον παππού και τη γιαγιά μέχρις ότου να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να αναλάβει την κηδεμονία τους ο αδερφός της 43χρονης.