Δεν το χωρά ανθρώπου νους: Πιάστηκε το παλτό της στην πόρτα του Μετρό και «έσβησε» μπροστά στο παιδί της

Ένα τραγικό περιστατικό που δεν το χωρά ανθρώπου νους έλαβε χώρα στο Παρίσι το απόγευμα της 22ης Απριλίου 2023, όταν μια 45χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της με φρικτό θάνατο στον σταθμό του μετρό Bel Air. Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε όταν οι πόρτες του τρένου έκλεισαν καθώς η γυναίκα κατέβαινε από το τρένο, παγιδεύτηκε το παλτό της και την έσυρε στον θάνατο.

Μετρό Παρίσι: Νεκρή γυναίκα μπροστά στον άντρα της και το παιδί της

Την ώρα του συμβάντος ήταν παρόντες ο σύζυγος και ο γιος της γυναίκας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν σε κατάσταση σοκ και τραυματισμένοι από αυτό που είχε συμβεί. Το περιστατικό προκάλεσε σημαντική αναστάτωση στην κυκλοφορία στη γραμμή έξι του μετρό του Παρισιού για αρκετές ώρες.

Στο σημείο κλήθηκαν άμεσα οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να σώσουν τη ζωή της γυναίκας. Το περιστατικό πυροδότησε έρευνα από τις αρχές για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τραγωδία.

Αδιανόητο περιστατικό στο μετρό του Παρισιού

Ο δικηγόρος της οικογένειας δήλωσε ότι θα υποβάλουν μήνυση στο πλαίσιο της έρευνας. Η οικογένεια αναζητά απαντήσεις και θέλει να μάθει τις πιθανές ελλείψεις που οδήγησαν σε αυτή την τραγωδία. Ελπίζουν επίσης ότι αν υπάρχουν ευθύνες προς ανάθεση, θα αποκαλυφθούν.

Αυτό το περιστατικό υπογράμμισε για άλλη μια φορά τη σημασία των μέτρων ασφαλείας στα συστήματα δημόσιων μεταφορών. Αν και τέτοια ατυχήματα είναι σπάνια, χρησιμεύουν ως υπενθύμιση ότι πρέπει να υπάρχουν πρωτόκολλα ασφαλείας και εξοπλισμός για την αποφυγή τέτοιων περιστατικών.

Οι αρχές πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη αυτό το περιστατικό και να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για να εξασφαλίσουν την ασφάλεια των επιβατών που χρησιμοποιούν το μετρό του Παρισιού.