Δολοφονικό χτύπημα σε αγώνα kickboxing: Σχεδόν «διαλύθηκε» το κρανίο αθλητή που συνέχισε ηρωικά να παλεύει (vid)

Προσοχή, σκληρές εικόνες! Παραλίγο τραγωδία στο παρθενικό αγώνα ενός νεαρού Ρώσου αθλητή, ο οποίος, παρά το βαρύ χτύπημα, ζητούσε να συνεχιστεί η αναμέτρηση.

Ο Ρώσος μαχητής Danil Sharov υπέστη έναν σοκαριστικό τραυματισμό στο κεφάλι κατά τη διάρκεια του πρώτου του αγώνα kickboxing το βράδυ της Παρασκευής(18/11) – και ηρωικά προσπάθησε να συνεχίσει να παλεύει στη συνέχεια.

Ο Sharov υπέστη κάταγμα στο κρανίο ως αποτέλεσμα μιας δυνατής γονατιάς στο μέτωπό του σε έναν αγώνα με τον Danil Kirikov στην εκδήλωση FKR Pro 1 στη Μόσχα.

Ο τραυματισμός έλαβε χώρα στον δεύτερο γύρο, όταν το ζευγάρι ήρθε κοντά για λίγο και ο ψηλότερος Kirikov έριξε ένα «ευθύ γόνατο» στο πρόσωπο του αντιπάλου του, αφήνοντας ένα ορατό βαθούλωμα στο μέτωπό του.

Ο Sharov δεν φάνηκε να ενοχλείται από το σοβαρό τραύμα του, το άγγιξε για λίγο με το γάντι και συνέχισε να παλεύει σα να μη συνέβη τίποτα.

Ευτυχώς, ο αντίπαλός του μπόρεσε να δει τη σοβαρότητα της κατάστασης και ειδοποίησε τον διαιτητή για το σκαλισμένο μέτωπο του Sharov.

Ο διαιτητής διέκοψε αμέσως τον αγώνα και κάλεσε τον γιατρό του ρινγκ να παρέχει τις πρώτες βοήθειες και για να δώσει την επαγγελματική του γνώμη για τον τραυματισμό, ο οποίος αποδείχθηκε ότι ήταν ένα προφανές κάταγμα στο κρανίο.

Ο Sharov έδειχνε πρόθυμος να συνεχίσει να αγωνίζεται, αλλά ο αγώνας ακυρώθηκε και ο Kirikov κέρδισε τη νίκη με TKO.

Οι οπαδοί του αγώνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να επαινέσουν τόσο τον αντίπαλο όσο και τον διαιτητή που φρόντισαν για την ευημερία του Sharov«Μπράβο στον αντίπαλο που το εντόπισε αυτό και δεν ενεπλάκη», δήλωσε ένας χρήστης του Twitter.

Το κάταγμα στο κρανίο ήταν πολύ παρόμοιο με τον τρομακτικό τραυματισμό που υπέστη ο Evangelista ‘Cyborg’ Santos όταν αντιμετώπισε τον Michael ‘Venom’ Page στο Bellator 158 το 2016.