Δύσκολες ώρες για την Εύα Καϊλή: Η νέα απόφαση που την «έριξε» ψυχολογικά

Στη φυλακή θα παραμείνουν η Εύα Καϊλή και ο Μαρκ Ταραμπέλα, οι οποίοι εμπλέκονται στην υπόθεση του “Qatar Gate”.

Ειδικότερα, το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο του Βελγίου απέρριψε τις προσφυγές που είχαν κάνει κατά της προσωρινής κράτησης -που τους είχε επιβληθεί από το Εφετείο των Βρυξελλών- η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ο Βέλγος ευρωβουλευτής.

Σύμφωνα με τον Αντ1 όπως αναφέρει το Βελγικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η υπεράσπιση της κ. Καϊλή δεν παρουσίασε κανένα νέο επιχείρημα για την ανατροπή της απόφασης του Εφετείου, ενώ ο Γενικός Εισαγγελέας απέρριψε τα τέσσερα επιχειρήματα που παρουσίασαν οι δικηγόροι του Μαρκ Ταραμπέλα.

Η Εύα Καϊλή συνελήφθη στις 11 Δεκεμβρίου, σε μια επιχείρηση που θύμισε σενάριο κατασκοπευτικής ταινίας, ενώ ο Μαρκ Ταραμπέλα αρκετές ημέρες αργότερα –αν και το όνομά του είχε εμπλακεί στο σκάνδαλο του “Qatar Gate”- στις 10 Φεβρουαρίου.


https://player.glomex.com/integration/1.937.0/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbqevs39&playlistId=v-cr7udqdnqzft&origin=glomex-player&playlistIndex=0&pageUrl=https%3A%2F%2Fwww.tilestwra.com%2Fdyskoles-ores-gia-tin-eya-kaili-i-nea-apofasi-poy-tin-erixe-psychologika%2F