«Είμαι σε άθλια κατάσταση, υπάρχουν μέρες που δεν έχουμε να φάμε»: Συγκλονίζει ο πατέρας Αντώνιος

Νέα προθεσμία, για τις 3 Φεβρουαρίου, για να προετοιμάσουν τις έγγραφες ανωμοτί εξηγήσεις τους πήραν ο πατέρας Αντώνιος και μαζί του επτά εμπλεκόμενοι στην υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου», πρώην εργαζόμενοι της Δομής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας Αντώνιος και επτά ακόμη υπάλληλοι ετοιμάζουν τα απολογητικά τους υπομνήματα για τις 3 Φεβρουαρίου. Ενδεχομένως όμως να μην δώσουν εξηγήσεις ούτε εκείνη την ημέρα και να ζητήσουν νέα προθεσμία.

Mάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θέλουν να απαντήσουν σε όλες τις καταγγελίες. Τόσο στις καταγγελίες για ασέλγεια ενός 19χρονου και ενός 15χρονου, όσο και στις καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές.

«Επιβιώνουμε με τη συνδρομή παιδιών που ήταν στην Κιβωτό»

Όπως μετέδωσε το Star, σύμφωνα με το περιβάλλον του πατέρα Αντώνιου, ο ίδιος λέει ότι παρά τις δυσκολίες θα ξεπεράσει τα εμπόδια και η αλήθεια θα λάμψει.

«Είμαι σε άθλια κατάσταση. Έχω τεθεί σε αργία και έχω παυθεί από τα καθήκοντά μου. Δεν εισπράττω τον μισθό μου ενώ έχουν παγώσει και οι λογαριασμοί μου λόγω της έρευνας που διεξάγεται. Υπάρχουν μέρες που δεν έχουμε να φάμε εγώ και η οικογένειά μου. Επιβιώνουμε με τη συνδρομή παιδιών που ήταν στην Κιβωτό εργαζόμενων και εθελοντών».