Είναι τρέλα ερωτευμένες μαζί του: Γυναίκες στέλνουν ερωτικές επιστολές στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μέσα στη φυλακή

Στις φυλακές του Μαλανδρινού, έκανε Πάσχα ο δολοφόνος της Καρολάιν ΚράουςΜπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Να αναφέρουμε ωστόσο πως ο συζυγοκτόνος, μεταφέρθηκε την Παρασκευή (21/04) στις φυλακές Κορυδαλλού λόγω του δικαστηρίου που έχει τη Δευτέρα (24/04).

Ρίξτε μια ματιά! Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η νέα δήλωση του συζυγοκτόνου μέσα από τη φυλακή

 Οι ερωτικές επιστολές που δέχεται

Το πρωί της Παρασκευής η Κέλλυ Χεινοπώρου παρουσίασε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», μερικές φωτογραφίες από το Πάσχα που πέρασε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στην φυλακή.

Τα συγκεκριμένα στιγμιότυπα τραβήχτηκαν από σωφρονιστικό υπάλληλο, με σκοπό να δείξει πως μέσα στις φυλακές τηρούνται τα χριστιανικά έθιμα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν αρκετά σιωπηλός όλη την Μεγάλη Εβδομάδα ενώ την Μεγάλη Τετάρτη δέχτηκε επισκεπτήριο από τους γονείς του μετά από πολύ καιρό, οι οποίοι του έφεραν ρούχα και βιβλία.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δέχεται επιστολές από γυναίκες που δηλώνουν ότι είναι ερωτευμένες μαζί του.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα ειπώθηκαν για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.


https://player.glomex.com/integration/1.950.0/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbqevs39&playlistId=v-cs2at5qeu2jt&origin=glomex-player&playlistIndex=0&pageUrl=https%3A%2F%2Fwww.tilestwra.com%2Feinai-trela-eroteymenes-mazi-toy-gynaikes-stelnoyn-erotikes-epistoles-ston-mpampi-anagnostopoylo-mesa-sti-fylaki%2F