Επιβεβαιώθηκε 2 χρόνια μετά: Το προφητικό μήνυμα του Πελέ μετά τον θάνατο του Μαραντόνα

Ο Πελέ μετά τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα το 2020 είχε ευχηθεί σύντομα να παίξουν μαζί ποδόσφαιρο στον ουρανό…Δύο χρόνια μετά, η ευχή του έγινε πραγματικότητα.

Πελέ VS Μαραντόνα για δεκαετίες

Για χρόνια, η μέγιστη διαμάχη των φίλων του ποδοσφαίρου ήταν μία. Πελέ ή Μαραντόνα; Μαραντόνα ή Πελέ; Οι δύο «μύθοι» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου διεκδικούσαν για χρόνια τον τίτλο του απόλυτου βασιλιά της μπάλας. Έναν τίτλο που στη σύγχρονη εποχή διεκδικούν ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Αργεντινό να φτάνει πιο κοντά στο να θεωρηθεί ισάξιος των Μαραντόνα και Πελέ μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ στο Κατάρ τον Δεκέμβριο του 2022.

Παρά τα όσα έχουν ειπωθεί και γραφτεί κατά καιρούς, πάντως, Πελέ και Μαραντόνα δεν είχαν ποτέ ιδιαίτερη αντιπαλότητα μεταξύ τους. Δεν συνέπεσαν, βέβαια, και σε μεγάλες διοργανώσεις για να κοντραριστούν στο γήπεδο αφού τους χώριζαν 20 χρόνια διαφοράς. Παρότι νεότερος, ο Ντιέγκο Μαραντόνα ήταν αυτός που «έφυγε» πρώτος στις 25 Νοεμβρίου 2020.

Τότε ο Πελέ, είχε συγκλονίσει με το μήνυμα που έστειλε για τον Αργεντινό «μάγο». Τα λόγια του Βραζιλιάνου «βασιλιά» αποδείχθηκαν, δυστυχώς, προφητικά.

Το προφητικό μήνυμα του Πελέ

«Μια μέρα εύχομαι να παίξουμε μαζί ποδόσφαιρο στον ουρανό», είχε πει ο Πελέ αμέσως μετά τον θάνατο του Μαραντόνα. Μετά το βράδυ της Πέμπτης (29/12), οι δυο τους θα ετοιμάζονται για ένα μοναδικό ποδοσφαιρικό σόου στα γήπεδα του παραδείσου…