Ετοιμάζει μηνύσεις: Σάλος με τον πατέρα Αντώνιο αυτή είναι η κίνηση ματ στην απολογία – Πως περνάει στην αντεπίθεση

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ο πατέρας Αντώνιος είναι έτοιμος να υποβάλει μηνύσεις σε συγκεκριμένα πρόσωπα της νέας διοίκησης της «Κιβωτού του Κόσμου» για συκοφαντική δυσφήμιση, τόσο του ίδιου, όσο και συνεργατών του.

Εκτός από τις μηνύσεις, θα στείλει και εξώδικο προς τη νέα διοίκηση της ΜΚΟ, για τα οικονομικά και τη διαχείρισή τους.

Και αυτό γιατί ο ίδιος υποστηρίζει ότι φεύγοντας άφησε ένα πολύ μεγάλο ποσό στα ταμεία της «Κιβωτού» (ταυτόχρονα ο ίδιος και η πρεσβυτέρα ελέγχονται από τον οικονομικό εισαγγελέα για τα οικονομικά της ΜΚΟ των πέντε τελευταίων ετών).

Η νέα κίνηση του πατέρα Αντώνιου

Σε ότι αφορά την ποινική δίωξη που αντιμετωπίζει, ο ιερέας θα απολογηθεί στον Ανακριτή μετά το Πάσχα και περιμένει τη σχετική κλήση του για απολογία, ετοιμάζοντας υπόμνημα. Ωστόσο, αυτή τη φορά θα πρέπει να δώσει το παρόν στο ανακριτικό γραφείο, καθώς ο κατηγορούμενος δεν μπορεί να μην είναι παρών για την απολογία του.

Θυμίζουμε ότι στον ιδρυτή της ΜΚΟ, η Εισαγγελία Πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη για το κακούργημα της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή και κατ΄εξακολούθηση, που αφορά τις καταγγελίες που έκαναν σε βάρος του ένας 15χρονος και ένας 19χρονος για την περίοδο από το Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Ιανουάριο του 2022.

Μέσω του πολυσέλιδου υπομνήματος που είχε καταθέσει ο πατέρας Αντώνιος, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, ωστόσο οι εισαγγελικές αρχές δεν πείστηκαν και μετά το Πάσχα, θα περάσει το κατώφλι του ανακριτή.


https://player.glomex.com/integration/1.949.1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbqevs39&playlistId=v-crxijiafnos9&origin=glomex-player&playlistIndex=0&pageUrl=https%3A%2F%2Fwww.tilestwra.com%2Fetoimazei-minyseis-salos-me-ton-patera-antonio-ayti-einai-i-kinisi-mat-stin-apologia-pos-pernaei-stin-antepithesi%2F