Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

Κριός
Ενώ αυτή μπορεί να είναι μια εποχή μεικτών μηνυμάτων και εναλλασσόμενων ερεθισμών και προκλήσεων, το πλανητικό σκηνικό διευκολύνει την επικοινωνία και τη λήψη των αποφάσεων σου, καθώς βρίσκεσαι υπό την επήρεια του χθεσινού φεγγαριού. Οι άνθρωποι γύρω σου είναι ευαίσθητοι και ίσως υπερβολικά επικεντρωμένοι σε λέξεις από ότι σε προθέσεις. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο χρειάζεται μια ανανέωση, γι’ αυτό μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια. Εσύ που είσαι μόνη, υπάρχουν πράγματα που μπορούν να χρωματίσουν λιγάκι τη μέρα σου.

Ταύρος
Απόφυγε σήμερα παρεξηγήσεις στις επικοινωνίες σου. Είναι προτιμότερο να έχεις κατά νου ότι τα συναισθήματα και η λογική είναι πιθανό να αναμειχθούν με όλους τους λανθασμένους τρόπους. Ακόμα και με τον ερωτικό σύντροφο σου προτίμησε να διασκεδάσεις απόψε με όποιο τρόπο από το να αναλύσεις λόγια και ανάγκες. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις προτάσεις φίλων για συγκεντρώσεις και ανάλαφρες κουβεντούλες που θα σε κάνουν να ξεχάσεις τη μοναξιά σου και να ανεβάσεις την αυτοπεποίθηση σου.

Δίδυμοι
Μπορεί να υπάρξει μια αυξημένη συνειδητοποίηση σήμερα και επιπλέον ευαισθησία σε λέξεις που εκφράζονται. Καθώς η μέρα προχωρά η διάθεση σου ανεβαίνει και αναζητάς τη συντροφιά φίλων και αγαπημένων προσώπων. Είσαι σε εξαιρετική θέση για να ενισχύσεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και να απολαύσεις ένα αίσθημα υποστήριξης. Εσύ που είσαι μόνη, ψάχνεις το ιδανικό όμως προς το παρόν φρόντισε να περάσεις απλά όμορφα χωρίς περίπλοκες σκέψεις και αναζητήσεις.

Καρκίνος
Η μέρα σε ευαισθητοποιεί περισσότερο και σου δημιουργεί την ανάγκη να βρεθείς κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Πρόσεξε βέβαια τον τρόπο που επικοινωνείς κυρίως στα εργασιακά, καθώς συναίσθημα και λογική έχουν την τάση να μπερδεύονται. Κάνε διαφορετικά πράγματα από ότι συνήθως απόψε με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τη βραδιά φροντίζοντας τον εαυτό σου και ασχολήσου με ευχάριστες δραστηριότητες.

Λέων
Ικανοποίησε σήμερα την ανάγκη σου για απόδραση απ’ τις ευθύνες και την καθημερινότητα, βρες χρόνο για τον εαυτό σου και κάνε πράγματα διαφορετικά απ’ ότι συνήθως. Η μέρα στα εργασιακά είναι σχετικά δύσκολη, καθώς οι υποχρεώσεις σου αυξάνονται και ίσως νιώσεις να καταπιέζεσαι. Παρόλα αυτά τα καταφέρνεις. Μην αναλύεις τόσο σχολαστικά τα λεγόμενα του ερωτικού συντρόφου, καθώς έχεις την τάση να παρερμηνεύεις κάποιες συμπεριφορές. Διατήρησε το καλό κλίμα της αλληλοκατανόηση. Εσύ που είσαι μόνη, προσπάθησε να λειτουργήσεις με τη λογική και όχι με το συναίσθημα.

Παρθένος
Οι υποστηρικτικές συναισθηματικές και οικογενειακές σχέσεις μπορούν να εκφραστούν έντονα σήμερα. Εάν χρειαστεί δουλειά η αποκατάσταση της οικογενειακής δυναμικής ή αν νιώθεις την ανάγκη να βελτιωθούν κάποιες σχέσεις, είναι κατάλληλη η περίοδος για να προσπαθήσεις. Πρόσθεσε σασπένς στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Επιδίωξε να μείνετε οι δυο σας και να αναθερμάνετε την ερωτική σας ζωή. Εσύ που είσαι μόνη, μην επιτρέψεις στο μυαλό σου να πλέξει επικίνδυνα σενάρια.

Ζυγός
Με τη επήρεια του χθεσινού φεγγαριού έχεις πιο ισχυρή -από ότι συνήθως- την ανάγκη για αυτοβελτίωση. Οι σημερινές μετακινήσεις είναι περίπλοκες, υπάρχουν όμως έντονες επιρροές, μαζί με θαυμάσια θετικές. Ενδεχομένως να είσαι γεμάτη ενθουσιασμό με τον ερωτικό σύντροφο και την πορεία της σχέσης σας, όμως κάτι φοβάσαι που ούτε εσύ η ίδια δεν μπορείς να προσδιορίσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μην αφήνεις απαισιόδοξες σκέψεις να σου χαλούν τη διάθεση. Απόλαυσε τη βραδιά και φρόντισε να περάσεις όμορφα με οποιονδήποτε τρόπο.

Σκορπιός
Μπορεί να υπάρχει λίγη ομίχλη που περιβάλλει τις κρίσιμες λεπτομέρειες των πρακτικών σου θεμάτων και οι άνθρωποι γύρω σου να σου δημιουργούν την εντύπωση πως εστιάζουν σε λάθος πράγματα κατά περιόδους και στιγμές. Εμπιστεύσου το ένστικτο σου σε ενέργειες που πιθανά δειλιάζεις. Ο σύντροφος σου φαίνεται να προσπαθεί να σου εκφράσει κάποιες ανησυχίες του, γι’ αυτό μην προσποιείσαι πως δεν καταλαβαίνεις. Δείξε το ενδιαφέρον σου και άκουσε τον με προσοχή. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες ή και παρελθοντικές που επανέρχονται, σε βάζουν στη διαδικασία μιας ψυχικής ανάτασης.

Τοξότης
Με τις σημερινές ενέργειες η δημιουργικότητα σου αυξάνεται. Ανακαλύπτεις ενδιαφέρουσες και νέες δραστηριότητες και ίσως οι καλλιτεχνικές σου δυνατότητες και τα ταλέντα να έρθουν στην επιφάνεια. Δώσε τον καλύτερο σου εαυτό στα εργασιακά και να είσαι βέβαιη πως δεν θα χάσεις. Εμπιστύσου τη φαντασία σου και προετοίμασε κάτι διαφορετικό -πιο πικάντικο- για τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ τώρα που είσαι μόνη, καιρός να ανακαλύψεις πως και η ανεξαρτησία σου είναι πολύτιμη και έχει και τις χάρες της.

Αιγόκερος
Προσπάθησε να μην πεις το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό σου σήμερα, προκειμένου να αποφύγεις διαφωνίες και αντιπαραθέσεις, καθώς επίσης κι εσύ χρειάζεσαι χρόνο για να λύσεις ή να κατανοήσεις τις σκέψεις και τις ανάγκες σου. Δείξε διαλλακτικότητα στις επαγγελματικές συζητήσεις καθώς δεν είναι η ώρα να πάρεις αποφάσεις. Άσε τον ερωτικό σύντροφο σου να εκφραστεί ελεύθερα και προτίμησε να ακούς παρά να λες. Έχεις την τάση να λες πράγματα που δεν πρέπει, καθώς σε κυριεύει η κτητικότητα και η ζήλια. Εσύ που είσαι μόνη, πέρνα ανάλαφρες στιγμές και κάνε αυτό που πραγματικά ικανοποιεί τις δικές σου ανάγκες και όχι των άλλων.

Υδροχόος
Μπορεί να καταλήξεις σήμερα να μετανιώσεις για λέξεις που εκφράζονται δημόσια ή σε επαγγελματικό επίπεδο, γιατί κάποιος μπορεί να πάρει με λάθος τρόπο αυτά που λες. Αν δεν συμφωνείς με φίλους ή συνεργάτες δεν υπάρχει λόγος να αντιδράσεις. Αντίθετα ίσως να αποκομίσεις κάτι θετικό. Οι στόχοι και τα όνειρα με τον ερωτικό σύντροφο σου, σου φαίνονται πιο εφικτά από ποτέ. Άφησε τη βραδιά να κυλήσει όμορφα και ρομαντικά. Εσύ που είσαι μόνη και πιθανά επιδιώκεις μια επανασύνδεση, καλύτερα σήμερα να αποστασιοποιηθείς παρά να πεις πράγματα που πιθανά θα διαστρεβλωθούν.

Ιχθείς
Είναι σημαντικό σήμερα να αποφύγεις τα συμπεράσματα ή να μιλάς πρόωρα για ένα θέμα. Μπορεί να υπάρξει αναποφασιστικότητα, ιδιαίτερα σε ότι αφορά σε μακροπρόθεσμους στόχους ή ζητήματα σταδιοδρομίας. Απόψε φρόντισε να επιβεβαιώσεις τα συναισθήματα σου στον ερωτικό σύντροφο σου με κάθε τρόπο και να αποφύγεις τις σκηνές ζηλοτυπίας. Εσύ που είσαι μόνη, βάλε φρένο στις ευαισθησίες και τις προσωπικές σου ανασφάλειες και σκέψου πρακτικά. Μόνο έτσι θα κάνεις τις σωστές επιλογές.