Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022

Κριός
Η σημερινή μέρα φτιάχνει τη διάθεσή σου και σου δημιουργεί την αίσθηση ότι μπορείς να χειριστείς ό,τι σου έρθει. Ωστόσο τα προϋπάρχοντα προβλήματα στις στενές σχέσεις μπορεί να παρεμποδίζουν την εργασία και τα καθήκοντα. Εάν οι άνθρωποι στη ζωή σου έχουν ξεπεράσει τα όριά τους μπορεί να αισθάνεσαι απογοητευμένη τώρα. Μπορεί επίσης ένα προβληματικό ζήτημα να επανεμφανιστεί. Τα εμπόδια στα σχέδιά σου θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε πολύτιμες βελτιώσεις. Με λίγα λόγια κερδίζεις περισσότερα από όσα φαίνονται τώρα.

Ταύρος
Μπορεί νιώθεις αισιόδοξη για τα έργα και τις επιδιώξεις σου σήμερα, αλλά η ανάγκη να επιβραδύνεις και να αντιμετωπίσεις κάποια εμπόδια είναι πιθανή. Οι διαφορές στις δαπάνες, τις αξίες ή το σεβασμό σε μια σχέση μπορεί να είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί σήμερα. Μπορεί να είσαι σε αδιέξοδο με τα χρήματα και είναι καλύτερα να μείνεις εκεί προσωρινά μέχρι να επιστρέψει η αυτοπεποίθησή σου. Ίσως χρειαστεί να προσαρμόσεις κάτι μέχρι να επανέλθεις σε καλό και σωστό δρόμο.

Δίδυμοι
Αυτή μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βρεις τις λύσεις ώστε να βελτιώσεις τη ροή στα επαγγελματικά σου ή για να βρεις πρακτικές και επιχειρηματικές λύσεις. Ωστόσο η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σχηματίζει μια δευτερεύουσα προκλητική όψη με τον Πλούτωνα και τα οικονομικά θέματα και τα ζητήματα ιδιοκτησίας μπορεί να είναι δύσκολα ζητήματα προσωρινά, που χρειάζονται λεπτό χειρισμό. Εναλλακτικά μπορεί να υπάρχουν αμφιβολίες για ένα άτομο στη ζωή σου ή μια δύσκολη απόφαση.

Καρκίνος
Η Αφροδίτη στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής αποτελεί μια μικρή προκλητική πτυχή με τον Πλούτωνα σήμερα και έρχεσαι σε επαφή με μερικές από τις κρυφές δυνάμεις στη ζωή σου που μπορεί να υπονομεύουν τις σχέσεις σου. Οι φόβοι και οι δυσαρέσκειες μπορεί να είναι η ρίζα και τα φαντάσματα του παρελθόντος μπορεί να επανεμφανίζονται. Η επιβράδυνση μπορεί να λειτουργήσει υπέρ σου, ωστόσο μπορεί να αισθανθείς τύψεις για κάτι που έχεις παραμελήσει.

Λέων
Ενώ οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για να εξετάσεις τη ζωή σου με νέους τρόπους μπορεί να παλέψεις με υπενθυμίσεις απογοητεύσεων από το παρελθόν σου ή αισθήματα ενοχής. Ορισμένες μικρές άβολες πτυχές δείχνουν την ανάγκη να γίνουν προσαρμογές και επεξεργασίες. Οι επιδιώξεις εργασίας ή υγείας σου μπορεί να δυσκολέψουν την πλήρη απόλαυση σε άλλους τομείς της ζωής σου. Ευτυχώς κάποια δυσφορία ή δυσαρέσκεια μπορεί να οδηγήσει σε βελτιώσεις.

Παρθένος
Μπορεί να υπάρξουν κάποιες δυσαρέσκειες ή φόβοι που αποσπούν την προσοχή σου από τις προτεραιότητές σου κατά διαστήματα σήμερα. Αν ναι, προσπάθησε να αντικαταστήσεις τις αρνητικές σκέψεις με θετικές. Οι ευθύνες και τα καθήκοντα μπορεί προσωρινά να είναι μεγάλες στο μυαλό σου παρεμβαίνοντας σε σχέδια και όνειρα. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις τώρα είναι απλώς θέματα ελέγχου που σε επιβραδύνουν τόσο ώστε να κάνεις τις απαραίτητες βελτιώσεις.

Ζυγός
Οι σημερινές διελεύσεις είναι δυνατές για να καταβάλλεις επιπλέον προσπάθεια σε ένα ειδικό έργο ή μια επιδίωξη. Ωστόσο ορισμένες δευτερεύουσες προκλητικές πτυχές υποδηλώνουν μια δύσκολη απόφαση ή ένα δίλημμα. Από τη μια πλευρά μπορεί να επιθυμείς περισσότερη ελευθερία με την Αφροδίτη στον τομέα της περιπέτειάς σου, αλλά τα συναισθήματα είναι περίπλοκα καθώς ένα μεγάλο μέρος σου θέλει να παίξει με ασφάλεια. Οι αλληλεπιδράσεις μπορούν να διεγείρουν έντονα συναισθήματα και κάτι ή κάποιος μπορεί να σου υπενθυμίζει θέματα που προτιμάς να ξεχάσεις.

Σκορπιός
Οι σημερινές διελεύσεις είναι καλές για να σου δημιουργήσουν την επιθυμία να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη. Ωστόσο μια πεμπτουσία Αφροδίτης – Πλούτωνα σήμερα μπορεί να υποδείξει ορισμένες αμφιβολίες που είναι δύσκολο να αγνοηθούν. Παλιές δυσαρέσκειες πιθανά να έρθουν στην επιφάνεια. Υπάρχει έντονα η ανάγκη τόσο για οικειότητα όσο και για επιθυμία ελέγχου των πραγμάτων και αυτά τα δυο πράγματα δεν συνδυάζονται καλά. Απόφυγε την υπερανάλυση η οποία μπορεί να σε οδηγήσει σε απογοητευτικά μέρη.

Τοξότης
Με τη σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Πλούτωνα τα συναισθήματά σου μπορεί να είναι έντονα ή απλώς δύσκολα να τα κατανοήσεις σε σημεία. Οι άνθρωποι μπορεί να εκπέμπουν μπερδεμένα ή ανάμεικτα σήματα αλλά είναι καλύτερα να αποδεχτείς ότι τα πράγματα είναι προσωρινά εκτός συγχρονισμού και να αποφύγεις να βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα. Επιδίωξε να στοχαστείς και μην αφήνεις τις ανασφάλειες ή τους φόβους να οδηγούν σε ανάρμοστες συμπεριφορές.

Αιγόκερος
Η σημερινή μέρα είναι καλή για δουλειά και οργάνωση, αλλά μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιους περιορισμούς ή εμπόδια, με την Αφροδίτη σε μια μικρή προκλητική πτυχή με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου. Η δημιουργική ενέργεια είναι σε αφθονία και είναι μαζί σου σήμερα. Ωστόσο κάποιες ανησυχίες μπορεί να υπονομεύουν την καλή σου διάθεση κατά διαστήματα. Εάν τελευταία νιώθεις ότι σε ταλαιπωρούν, ίσως τώρα να αναγνωρίσεις τις ανισορροπίες πιο εύκολα και πιο ξεκάθαρα.

Υδροχόος
Μπορεί να υπάρξει κάποια τριβή σήμερα λόγω αυξημένης ευαισθησίας. Η άμυνα και η αντίσταση είναι δυνατές με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα να συνδέονται σε μια δύσκολη όψη αλλά είναι μια προσωρινή κατάσταση και ιδανικά σε ανακατευθύνει με χρήσιμους τρόπους. Εάν οι άλλοι πατάνε τα κουμπιά σου προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Είναι λογικό να αναγνωρίζεις ανασφάλειες ή φόβους που εμφανίζονται τώρα.

Ιχθείς
Με μια όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα να επηρεάζει την ημέρα, τα ευάλωτα σημεία και οι ανασφάλειες είναι πιο εμφανείς τώρα στις σχέσεις σου. Μπορεί να είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις άμεσα ζητήματα με αυτή τη διέλευση. Μπερδεμένα επίσης σήματα είναι πιθανά. Οι ανασφάλειες ή η ευθύνη μπορεί να σε εμποδίσουν να εκφράσεις τον εαυτό σου ανοιχτά και φυσικά. Ένας δισταγμός ή δεύτερες σκέψεις είναι προσωρινά. Προσπάθησε να μην αφήσεις αυτό να σε αποθαρρύνει, αλλά άφησέ το να σε επιβραδύνει για να εντοπίσεις τα λάθη πριν προχωρήσεις.