Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Κριός
Είναι μια καλή στιγμή για να απολαύσεις ώριμες συζητήσεις και αλληλεπιδράσεις. Μπορεί να υπάρξει μια μικρή αλλά αισθητή πρόοδος στην κοινωνική σου ζωή, εάν εστιάσεις στα πράγματα που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία. Υπάρχει μια αίσθηση σταθερότητας και πίστης στην αγάπη και τη φιλία και οι συμβουλές που κυκλοφορούν τώρα μπορεί να είναι πρακτικές και χρήσιμες. Μπορεί να παίρνεις τις σχέσεις ή την ευχαρίστηση λίγο πιο σοβαρά και είναι μια καλή στιγμή για να βάλεις περισσότερη τάξη σε αυτούς τους τομείς. Στην πραγματικότητα οι κοινές απολαύσεις μπορούν να ενισχύσουν έναν υπάρχοντα δεσμό.

Ταύρος
Η αξιόπιστη και υπεύθυνη πλευρά σου είναι εμφανής σήμερα και αυτές οι ιδιότητες εκτιμώνται. Έχεις μια πιο έντονη αίσθηση των πραγμάτων και των ανθρώπων όσον αφορά στις αξίες. Μπορεί να είσαι αρκετά ευχαριστημένη με τη δουλειά ή τα καθήκοντα σου και τα διάφορα πράγματα που έχεις καταφέρει. Μια υπομονετική και συντηρητική προσέγγιση κερδίζει τους περισσότερους πόντους και η εμμονή σε δοκιμασμένες και αληθινές μεθόδους που είναι εύκολο να επαναλάβεις είναι λογική σήμερα.

Δίδυμοι
Οι ενέργειες του σήμερα ενισχύουν διακριτικά την απήχηση σου. Αν και δεν είναι η ώρα για τολμηρές κινήσεις, είναι μια καλή μέρα για να δεθείς περισσότερο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η εστίαση μπορεί να είναι στην εφαρμογή ενός σχεδίου ή μιας ιδέας. Μπορεί επίσης να είναι μια εξαιρετική στιγμή για οργάνωση και προσοχή στη λεπτομέρεια με τα χρήματα, τις επιχειρήσεις ή τα δημιουργικά έργα. Οι διαθέσεις εξομαλύνονται ιδιαίτερα αν καταλάβεις γρήγορα ότι η μέρα ευνοεί έξυπνες, συντηρητικές κινήσεις.

Καρκίνος
Οι επικοινωνίες σε ενθαρρύνουν να επενδύσεις περισσότερη ενέργεια και προσοχή στην άνεσή σου, στο σπίτι και στην ασφάλεια σου. Το να δημιουργήσεις κάτι που αγαπάς μπορεί να είναι στο επίκεντρο της προσοχής σου σήμερα και αρκετά ευχάριστη διαδικασία. Οι σημερινές επιρροές ευνοούν και ανταμείβουν τη μετριοπάθεια και θα μπορούσαν να σε συνδέσουν με χρήσιμα άτομα ή πληροφορίες. Το να είσαι ταπεινή, να ακούς και να δίνεις προσοχή σε δοκιμασμένες και αληθινές μεθόδους έχει τα πλεονεκτήματα της.

Λέων
Ελκύεσαι από ώριμους, σοφούς και αξιόπιστους ανθρώπους αυτήν τη στιγμή. Ο ενθουσιασμός και τα καινούρια δεν είναι τόσο σημαντικά για εσένα όσο η αξιοπιστία σήμερα. Είσαι σε εξαιρετική κατάσταση για να μαθαίνεις και να μοιράζεσαι χρήσιμες πληροφορίες και ιδέες. Οι σπουδές μπορούν να ευδοκιμήσουν και μπορείς να εστιάσεις ευχαρίστως στην ανάπτυξη δεξιοτήτων και στην απόκτηση γνώσεων. Η καθοδήγηση ή η διδασκαλία άλλων μπορεί να είναι ικανοποιητική και τώρα.

Παρθένος
Οι ενέργειες είναι εξαιρετικές για να κάνεις λογικές εκτιμήσεις και κρίσεις, ιδιαίτερα με τη δουλειά, τα οικονομικά και την υγεία. Είτε ψωνίζεις, είτε εργάζεσαι, είτε συνδέεσαι, φαίνεται να έλκεσαι προς τα σωστά πράγματα και στη σωστή ποσότητα. Η μετριοπάθεια είναι στο επίκεντρο. Επιδιώκεις περισσότερη ασφάλεια και κάνεις κυρίως συντηρητικές, μελετημένες επιλογές αυτήν τη στιγμή, κάτι που αυτή τη στιγμή ευνοείται. Η μέρα υποστηρίζει πρακτικές κινήσεις και όχι κινήσεις εντυπωσιασμού ή drama, είτε με κοσμικές υποθέσεις είτε με τη συναισθηματική ζωή και τις σχέσεις σου.

Ζυγός
Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου και να δείξεις την αξιόπιστη πλευρά σου. Οι διελεύσεις ευνοούν την εκτίμηση της επιμονής σου. Αν και έχεις μια τάση για απομόνωση σήμερα, οι άλλοι απολαμβάνουν τη σοφία και την υποστήριξη σου. Είσαι ευγενική και ενδιαφέρεσαι. Θα μπορούσες να νιώσεις μια ευχάριστη σύνδεση με τους άλλους για σημαντικά ζητήματα και κάποιες συμφωνίες που γίνονται τώρα θα έχουν διάρκεια.

Σκορπιός
Νιώθεις ικανοποιημένη με ό,τι έχεις καταφέρει σε οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο. Η υπομονή οδηγεί στην επιτυχία με τις σημερινές διελεύσεις. Είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείς με τις δουλειές σου και να προλάβεις όσα πρέπει. Μπορεί να υπάρχουν περισσότερες απαιτήσεις από ότι συνήθως στο σπίτι και αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείς. Ένα μέρος σου απολαμβάνει μια πρόκληση σήμερα. Καταλαβαίνεις διαισθητικά ότι οι προσκολλήσεις είναι μερικές φορές απαραίτητες για να σε βγάλουν από το τέλμα.

Τοξότης
Σήμερα μπορείς να βρεις το απαραίτητο κίνητρο για να συνεχίσεις ή για να ξεκινήσεις να δημιουργείς κάτι νέο. Το κλειδί της ευτυχίας σήμερα είναι να αξιοποιήσεις την ικανότητα σου να είσαι υπομονετική. Μια εποικοδομητική συνομιλία με ένα φίλο ή συνεργάτη μπορεί να έχει εξέχουσα θέση στη μέρα σου. Οι κοινές δραστηριότητες μπορεί να είναι απίστευτα παραγωγικές και μπορεί να εκτιμήσεις και να απολαύσεις ιδιαίτερα τη μάθηση. Μπορεί να μάθεις κάτι πολύτιμο μέσω της δικτύωσης ή των σπουδών σου.

Αιγόκερος
Έχεις εξαιρετική επιχειρηματική αίσθηση σήμερα και πουλάς καλά τον εαυτό σου με την Αφροδίτη στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος αυτές τις μέρες. Έχεις ιδιαίτερη επιρροή στους άλλους και σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί να υπάρξει αναγνώριση των ταλέντων και των δεξιοτήτων σου. Οι σχέσεις είναι παραγωγικές και οι συμφωνίες τείνουν να πηγαίνουν καλά. Η θετική ενέργεια είναι μαζί σου για να διορθώσεις τα πράγματα σε σχέση με τα χρήματα. Αναζητάς περισσότερη τάξη και σαφήνεια στις πρακτικές σου υποθέσεις.

Υδροχόος
Είσαι πιο διατεθειμένη να εστιάσεις σε θετικές, παραγωγικές εργασίες σήμερα που σε βοηθούν να εκμεταλλευτείς τις ενέργειες. Είσαι σε εξαιρετική κατάσταση για συνεργασία, αλλά μπορείς επίσης να “ανθίσεις” και να καταφέρεις πολλά και μόνη σου. Η φιλία επωφελείται από την υπομονή και την αποδοχή. Οι άνθρωποι εκτιμούν τον ρεαλισμό σου. Λάβε υπόψη σου ότι είναι μια καλή στιγμή για να μάθεις από τους άλλους ότι δεν χρειάζεται να συμφωνείς με συμβουλές για να πάρεις κάτι από αυτό. Στην πραγματικότητα η διαφωνία με μια γνώμη μπορεί να οδηγήσει σε κάποια ενδιαφέρουσα εικόνα.

Ιχθείς
Έχεις μια ρεαλιστική άποψη για τις σχέσεις, για τον εαυτό σου και τις πρόσφατες καταστάσεις, κάτι που ενισχύει τις ικανότητες σου στη λήψη αποφάσεων. Κινείσαι με αξιοπρέπεια κι απολαμβάνεις την προσοχή και την εκτίμηση για την προσωπικότητα σου. Έχεις απλά κίνητρα κυρίως για να εξερευνήσεις ένα θέμα πιο βαθιά ή για να γνωρίσεις κάποιον. Ίσως κάποιος να σου εμπιστευτεί ένα μυστικό του.