Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022

Κριός
Οι σημερινές διελεύσεις ευνοούν την αποτοξίνωση από σκέψεις και προβληματισμούς. Βλέπεις ιδέες και αλληλεπιδράσεις διαφορετικά, ίσως με περισσότερη συμπόνια ή φαντασία. Σου δίνεται η δυνατότητα να αφιερώσεις χρόνο να σκεφτείς και να αποκτήσεις μια καλή εικόνα για τους επαγγελματικούς στόχους και τα έργα της πορείας σου. Το να αφήσεις τη φαντασία να περιπλανηθεί ελεύθερη μπορεί να είναι χρήσιμο, καθώς θα χρωματίσεις κατάλληλα τη μέρα.

Ταύρος
Οι ενέργειες σήμερα είναι εξαιρετικές για νέες ιδέες, ιδιαίτερα αυτές που σχετίζονται με φίλους και μελλοντικούς στόχους ευτυχίας. Οι διελεύσεις βοηθούν στην εξομάλυνση των αιχμηρών άκρων της ζωής σου με διακριτικούς, αλλά χαρούμενους τρόπους και μια χαλαρωτική ή εμπνευσμένη συζήτηση μπορεί να είναι μέρος αυτού. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα είναι μια καλή στιγμή για να ονειρευτείς. Ακόμα και οι μικρές χειρονομίες απέναντι στους άλλους θα πιάσουν τόπο οπότε φρόντισε να απλώσεις το χέρι.

Δίδυμοι
Η σημερινή διέλευση του Ερμή με τον Ποσειδώνα ενθαρρύνει μια ήπια προσέγγιση του κόσμου. Είναι μια καλή στιγμή για να αφήσεις τις συζητήσεις να ρέουν και να ακούσεις. Νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου και αυτή η ευκολία ενθαρρύνει τη φαντασία σου να αναδυθεί με υποστηρικτικούς τρόπους. Μπορεί να υπάρξει ένα μυστήριο για να λύσεις ή μια αποκαλυπτική συζήτηση για να απολαύσεις. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της οικειότητας και οι όψεις της ενισχύουν την αίσθηση γαλήνης και άνεσης. Τι καλύτερο για αυτήν τη μέρα!

Καρκίνος
Οι ενέργειες είναι εξαιρετικές για δημιουργικές αναζητήσεις ειδικά αφού η αίσθηση της αρμονίας και ισορροπίας σου είναι ισχυρή. Είσαι σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση για να αποκτήσεις κάποια προοπτική. Η σημερινή διέλευση Ερμή – Ποσειδώνα εμπνέει ευφάνταστες συζητήσεις. Νιώθεις ενθάρρυνση να μοιραστείς τη δουλειά και τις ιδέες σου ή να συζητήσεις τα όνειρα και τους στόχους σου. Οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους είναι πιθανόν παρηγορητικές και θεραπευτικές ή είναι λίγο έξω από την πεπατημένη.

Λέων
Η μέρα έχει ισχυρές δυνατότητες για να χαλαρώσεις το μυαλό σου και να περάσεις όσο πιο όμορφα μπορείς τη μέρα σου. Μπορείς να επιλύσεις ένα δύσκολο συναισθηματικό πρόβλημα ή μια κατάσταση, κάτω από μια διέλευση Ερμή – Ποσειδώνα που διευρύνει το μυαλό σου. Οι συζητήσεις είναι διεγερτικές και η διαίσθηση μπορεί να σε οδηγήσει στις σωστές πληροφορίες. Οι οικείες σχέσεις μπορεί να ευδοκιμήσουν και καλή ενέργεια είναι μαζί σου για να αφήσεις τη φαντασία σου να σε οδηγήσει σε μέρη που σε εμπνέουν. Τι καλύτερο για να περάσεις τι μέρα σου!

Παρθένος
Διαθέτεις περισσότερη ψυχική ενέργεια και γοητεία σήμερα, λόγω της διέλευσης του Ερμή με τον Ποσειδώνα. Αυτή η επιρροή αυξάνει τα συναισθήματα ευκολίας ή αποδοχής των τρεχουσών συνθηκών κι αυτό είναι μια απελευθέρωση. Μπορεί να έχεις μια εμπειρία που σου ανοίγει το μυαλό, καθώς διασκεδάζεις ασυνήθιστες και διαφορετικές προοπτικές. Επίσης μπορεί να καταλήξεις σε μια χρήσιμη νέα άποψη για ένα θέμα που κάποτε σε μπέρδευε. Η κατανόηση και η συμπόνια είναι τα συναισθήματα που ταιριάζουν απόλυτα στη μέρα και τα διαθέτεις απλόχερα.

Ζυγός
Οι διελεύσεις σήμερα βοηθούν στην απελευθέρωση και χαλάρωση του μυαλού σου κάτι που κάνει ακόμα ομορφότερη αυτήν τη μέρα. Ωστόσο μπορεί να θέλεις να αφιερώσεις το μυαλό σου σε ένα μυστήριο ή μια άλλη νοητική δραστηριότητα, που είναι ευχάριστη. Η επίλυση ενός προβλήματος μπορεί να ωφεληθεί από ένα βήμα πίσω από την άκαμπτη σκέψη. Το να ανοίγεις και να απολαμβάνεις τις συζητήσεις έρχεται πιο φυσικά σήμερα, καθώς υπάρχει μικρή έως καθόλου πίεση.

Σκορπιός
Υπάρχει ισχυρά δημιουργική ενέργεια μαζί σου σήμερα που μπορεί να αποδειχθεί θεραπευτική και να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις. Η αρμονική όψη του Ερμή και του Ποσειδώνα, τονώνει τη φαντασία σου και μπορεί να δημιουργήσει συζητήσεις που σε εμπνέουν ή σε αγγίζουν. Μπορεί να θέλεις να απομακρυνθείς από τις λεπτομέρειες μιας συγκεκριμένης κατάστασης ή ενός προβλήματος και να αφήσεις τη διαίσθησή σου να λειτουργήσει για σένα. Είναι μια καλή μέρα για ρομαντικές χειρονομίες και εκφράσεις αγάπης.

Τοξότης
Το να μπεις σε ένα ευχάριστο κλίμα είναι σημαντικό με τη Σελήνη στον ηλιακό 2ο οίκο σου σήμερα. Σκέφτεσαι τα πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις ασφάλεια και άνεση. Οι ανάγκες σου είναι ευχάριστα απλές και σαφείς αυτήν τη στιγμή, χαλαρώνοντας το μυαλό σου. Ωστόσο είναι επίσης μια καλή μέρα για ευφάνταστες ιδέες, σκέψεις ή συζητήσεις. Μπορείς να εμπνευστείς για να δημιουργήσεις και να διατηρήσεις περισσότερη ειρήνη και συμπόνια στην προσωπική σου ζωή. Η σημερινή επιρροή Ερμή – Ποσειδώνα ενθαρρύνει τη φαντασία και δημιουργεί το κλίμα που αρμόζει στη μέρα!

Αιγόκερος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο σου και λαχταράς ενεργές συνδέσεις με τον κόσμο γύρω σου. Τραβάς επίσης την προσοχή, κάτι που ενισχύει την ερωτική σου ζωή. Η σημερινή αρμονική όψη του Ερμή με τον Ποσειδώνα ελαφραίνει το φορτίο σου και σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις τη μέρα και ίσως να κάνει αυτά τα Χριστούγεννα ξεχωριστά. Βρίσκεις τον εαυτό σου ιδιαίτερα εμπνευσμένο ή επικοινωνείς με ικανοποιητικούς και ζεστούς τρόπους. Η αποχώρηση από τα προβλήματα έρχεται πιο φυσικά και εύκολα.

Υδροχόος
Η Σελήνη στον ηλιακό 12ο οίκο σου όλη τη μέρα μπορεί να εμπνεύσει μια έντονη επιθυμία να υποχωρήσεις ή να αποσυρθείς με κάποιον τρόπο για να ξεκουραστείς και να προβληματιστείς ευχάριστα. Μια εναλλακτική ματιά σε μια κατάσταση μπορεί να είναι συναρπαστική και ο σημερινός Ερμής – Ποσειδώνας βοηθά ακριβώς σε αυτό. Η σημερινή μέρα αφορά περισσότερο σε προαισθήσεις και έμπνευση παρά σε λεπτομέρειες, γεγονότα και αριθμούς. Είναι εύκολο να παραμερίσεις την ένταση και να αφήσεις τη φαντασία σου να εμπλακεί.

Ιχθείς
Η σημερινή διέλευση της Σελήνης διεγείρει τη φιλικότητα και αναδεικνύει την ανάγκη σου να ανήκεις κάπου. Επίσης ο Ποσειδώνας στο ζώδιο σου, εναρμονίζεται σήμερα με τον Ερμή δημιουργώντας την τέλεια ατμόσφαιρα για να χρησιμοποιήσεις τη φαντασία σου, να αποκτήσεις πρόσβαση στη διαίσθηση σου και να περάσεις ίσως τα καλύτερα Χριστούγεννα των τελευταίων χρόνων. Μπορείς να δημιουργήσεις μια ουσιαστική σχέση με έναν φίλο και είναι ωραίο να αλληλεπιδράς, να μοιράζεσαι και να αποδέχεσαι.