Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 6 Μαΐου 2023

Κριός
Οι αλληλεπιδράσεις σου δημιουργούν θεραπευτικά σήμερα. Ίσως χρειαστεί να κάνεις ένα διάλειμμα από την πολλή σκέψη και να αφήσεις τη διαίσθηση και τη φαντασία σου να μπούνε στο παιχνίδι. Το πιθανότερο είναι ότι θα καταλήξεις σε ενδιαφέροντα συμπεράσματα. Μπορεί να υπάρχει μια ελαφρότητα στη ρουτίνα σου λόγω της έντονης διάθεσης σου. Η προσωπική σου έλξη είναι ιδιαίτερα ισχυρή.

Ταύρος
Μπορεί να μην είναι η ιδανική στιγμή για να ενεργήσεις εντελώς ανεξάρτητα. Να είσαι ζεστή, προσιτή κι αυτό θα προσελκύσει ευνοϊκές συνθήκες στη ζωή σου. Είναι μια καλή στιγμή για συζητήσεις που θα βοηθήσουν να λυθούν τα προβλήματα. Οι άλλοι αναγνωρίζουν την ειλικρίνεια σου και ανταποκρίνονται με τον ίδιο τρόπο. Ευχάριστες δραστηριότητες σου φτιάχνουν τη διάθεση. Μια ερωτική σχέση που σε απασχολεί δείχνει σημάδια προόδου.

Δίδυμοι
Η εξέλιξη και η πρόοδος που σημειώνεται στα θέματα που σε απασχολούν, σου φτιάχνουν τη διάθεση. Αυτές οι μέρες φέρουν ευνοϊκή ενέργεια σε οικογενειακά και οικονομικά ζητήματα. Η μέρα είναι καλή για να διορθώσεις προβλήματα που τελικά βοηθούν στην απελευθέρωση του μυαλού σου. Το να μην περιμένεις πολλά από τις στενές σχέσεις σου μπορεί να είναι τελικά η τακτική που θα σου αποφέρει τα μέγιστα. Αυτό δεν σημαίνει να ρίξεις τα στάνταρ σου, αλλά να αποφύγεις να δημιουργήσεις μη ρεαλιστικές προσδοκίες.

Καρκίνος
Σήμερα κολλάς με ένα δημιουργικό project. Είναι μια επικοινωνιακή μέρα και απολαμβάνεις τα ενδιαφέροντα και τις σχέσεις σου. Ξεμπερδεύεις με ένα θέμα που σε απασχολούσε κι αυτό ξεμπλοκάρει και τη διαίσθηση σου. Έχεις έμπνευση, οι ιδέες έρχονται εύκολα και λειτουργούν πραγματικά. Είσαι συνηθισμένη στο να δίνεις περισσότερα παρά να παίρνεις, να ακούς και όχι να μιλάς. Σήμερα λοιπόν που θα υπάρξει μια ισορροπία σε αυτά, ίσως νιώσεις λίγο περίεργα.

Λέων
Σήμερα είναι καλό να κοιτάξεις λίγο μέσα σου. Τώρα είσαι πιο έτοιμη συναισθηματικά να βγεις από το καβούκι σου. Υπενθύμισε στον εαυτό σου ότι η αναποφασιστικότητα μπορεί να αποδειχθεί τελικά μια καλή στρατηγική. Στόχος είναι να αφιερώσεις χρόνο για να συνδεθείς όχι μόνο με τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους, αλλά και με τις δικές σου επιθυμίες. Εάν εργάζεσαι πάνω σε ένα project, εστίασε στις πιο δημιουργικές πτυχές του αντί να αναλώνεσαι σε γεγονότα και αριθμούς.

Παρθένος
Φέρνεις κάτι μοναδικό ή δημιουργικό στο προσκήνιο σήμερα. Ενώ είναι μια καλή στιγμή για οραματισμό, προτίμησε να φτιάξεις τη μεγάλη εικόνα και άφησε τις λεπτομέρειες για μια μέρα που θα βλέπεις τα πράγματα πιο ρεαλιστικά. Αν αισθάνεσαι πιεσμένη προσπάθησε να εστιάσεις την προσοχή σου σε πράγματα που έχουν πραγματική σημασία για σένα. Απόλαυσε τη συντροφιά των φίλων σου. Προσπάθησε να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν με ηρεμία. Αν θεωρείς ότι οι σχέσεις σου χρειάζονται ενίσχυση, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να βρεις τρόπους να το κάνεις.

Ζυγός
Είσαι ενθουσιασμένη με ένα επαγγελματικό ή οικονομικό θέμα. Οι λέξεις μπορούν να βοηθήσουν να διορθωθούν οι σχέσεις σου. Η υποστήριξη των άλλων σου φτιάχνει τη διάθεση, καθώς σε βλέπουν με θετικό μάτι και μπορεί να προκύψουν ιδέες που θα σε παρακινήσουν. Έχεις την ιδανική δυναμική να διαπραγματευτείς μια συμφωνία. Υπάρχουν ευκαιρίες να μάθεις καινούρια πράγματα και να σημειώσεις σημαντική πρόοδο. Η επίλυση προβλημάτων ευνοείται ιδιαίτερα.

Σκορπιός
Η Σελήνη συνεχίζει να διασχίζει το ζώδιο σου για μεγάλο μέρος της ημέρας κι αυτό σε κάνει ιδιαίτερα συναισθηματική. Επίτρεψε στον εαυτό σου να λάμψει. Αλλά εκφράσου με προσοχή, αποφεύγοντας να πεις πράγματα που βάζουν τους άλλους σε άμυνα. Τα συναισθήματα τείνουν να ηρεμούν μόλις η Σελήνη φύγει από το ζώδιο σου αργότερα σήμερα, δίνοντας σου την ευκαιρία να βρεις το κέντρο σου κι αυτό να το νιώσεις σαν ανακούφιση.

Τοξότης
Με τη Σελήνη στον τελευταίο τομέα του χάρτη σου το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, ίσως χρειαστεί να κάνεις ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα ώστε να επαναφορτιστείς συναισθηματικά. Η Σελήνη φεύγει από τον τομέα τη ιδιωτικής σου ζωής και εισέρχεται στο ζώδιο σου αργότερα και τα συναισθήματα που είναι θαμμένα στο παρελθόν μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια. Ίσως νιώσεις ανανεωμένη και έτοιμη για καινούρια ξεκινήματα. Ωραία ενέργεια υπάρχει στις επικοινωνίες σου με τους άλλους. Η προσοχή στρέφεται στην έμφυτη δημιουργικότητα σου, αλλά μια ταπεινή προσέγγιση είναι πολύ ευνοϊκή σε αυτή τη φάση.

Αιγόκερος
Το να κάνεις σχέδια αποδεικνύεται πολύ διασκεδαστικό αυτήν τη στιγμή. Οι συμφωνίες και οι συνεργασίες έρχονται λίγο πιο εύκολα τώρα. Είσαι ανοιχτή στους άλλους, επικοινωνείς αποτελεσματικά κι αυτή είναι μια καλή στιγμή για να διαπραγματευτείς τα ζητούμενά σου. Μια οργανωμένη, σταθερή και ήρεμη προσέγγιση λειτουργεί καλύτερα για εσένα, όταν αντιμετωπίζεις προβλήματα στη δουλειά.

Υδροχόος
Η θέση της Σελήνης στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μπορεί να σου δημιουργήσει ερωτηματικά σχετικά με τις ευθύνες σου, με το τι έχεις κάνει στο παρελθόν και τι σκοπεύεις να κάνεις στο μέλλον για να εκπληρώσεις τις υποχρεώσεις σου. Η παραγωγικότητα μπορεί να είναι πολύ ισχυρή, καθώς είσαι αφοσιωμένη και συγκεντρωμένη. Ωστόσο αργότερα σήμερα η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της φιλίας σου και η απόδοση σου είναι λιγότερο σημαντική για εσένα. Θέλεις να συναντηθείς με φίλους για να εκτονώνεις την πίεση.

Ιχθείς
Έχεις έντονη, αλλά ευχάριστη ενέργεια από νωρίς σήμερα, που σε κρατάει σε εγρήγορση. Έχεις πραγματική επιθυμία για μια θετική αλλαγή. Οι ευγενικές σου χειρονομίες μπορούν να βοηθήσουν πολύ στην ειρήνη και τη συνεργασία. Θέματα που αφορούν στα χρήματα, την ιδιοκτησία και τις βασικές αξίες μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολο να αντιμετωπιστούν αυτές τις μέρες, αλλά με κάποιον τρόπο καταφέρνεις να τα κάνεις να λειτουργήσουν σήμερα. Η δημιουργική σκέψη είναι ισχυρή.