Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Κριός
Με τη σημερινή διέλευση Ήλιου – Χείρωνα είσαι έτοιμη να αναζητήσεις το μάθημα και να επωφεληθείς από αυτό. Σε ενθαρρύνει να αποφύγεις να κολλήσεις σε παλιές συνήθειες και μεθόδους και αντί αυτού να εξελιχθείς. Οι συζητήσεις και οι ιδέες που προκύπτουν τώρα μπορεί να βοηθήσουν στην πρόοδο και την επιτυχία σου. Έχεις την ευκαιρία τώρα να είσαι δημιουργική, αλλά και να διορθώσεις τα προβλήματα σε μια φιλία. Μπορούν να υπάρξουν κάποιες συγκινητικές στιγμές ή ζεστές σκέψεις που αναζωογονούν το πνεύμα σου. Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευσή της στον τομέα των επικοινωνιών σου και θέλεις να διαφοροποιηθείς και να αναζητήσεις νέες ιδέες ή πληροφορίες.

Ταύρος
Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να συνδεθείς, αλλά και να είσαι ιδιαιτέρως παραγωγική σήμερα. Η μέρα έχει να σε διδάξει κάτι για τον εαυτό σου και για τους στόχους σου. Βάζεις σωστές προτεραιότητες και ξεπερνάς τα εμπόδια. Είσαι αισιόδοξη και συνειδητοποιείς τα ταλέντα και τις δυνατότητές σου τώρα. Δίνεις περισσότερη προσοχή στην ψυχική και τη συναισθηματική σου υγεία κι αυτό σε βοηθάει να αισθάνεσαι πιο δυνατή στην καριέρα σου. Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευση της στον τομέα των πόρων σου αλλά καθώς η μέρα προχωρά η Σελήνη από τον οίκο της επικοινωνίας σου, διεγείρει την περιέργεια και σου δημιουργεί έντονα την επιθυμία να συνδεθείς.

Δίδυμοι
Η μέρα ευνοεί τη μάθηση και το μυαλό σου είναι σαν σφουγγάρι που απορροφά τις καινούριες πληροφορίες. Είναι πιο απλό να επιλύσεις τα προβλήματα τώρα, αφού μπορείς και βλέπεις τη μεγαλύτερη εικόνα. Η ανταλλαγή ιδεών ή απόψεων μπορεί να είναι ικανοποιητική και μια πραγματική εμπειρία μάθησης σήμερα. Βοηθάς και ενθαρρύνεις τους άλλους να μιλήσουν για τα όνειρα και τις ελπίδες τους. Τα συναισθηματικά εμπόδια μπορούν να προσπεραστούν μέσα από τη συζήτηση. Η αισιοδοξία σου μπορεί να σε παρακινήσει να σκεφτείς τώρα κάτι που στο παρελθόν ένιωθες πως δεν είναι δυνατό.

Καρκίνος
Οι σημερινές διελεύσεις ευνοούν τις νέες προσεγγίσεις και την ευελιξία σου. Ο πειραματισμός μπορεί να ικανοποιήσει μια ανησυχία σου σήμερα. Όσο καλύτερα γνωρίζεις τον εαυτό σου, τόσο καλύτερες θα είναι οι επιλογές σου. Οι σημερινές διελεύσεις μπορεί να προσφέρουν μια αναζωογονητική δόση αλήθειας. Σήμερα μπορεί να δεις πιο καθαρά ένα προσωπικό σου θέμα ή να αποκτήσεις μια πιο σαφή εικόνα για τη συμπεριφορά κάποιου. Η έρευνα, η μάθηση και η ανταλλαγή ιδεών είναι υπέρ σου. Η Σελήνη περνά στο ζώδιο σου αργότερα σήμερα και λίγη περιποίηση του εαυτού σου επιβάλλεται.

Λέων
Οι σημερινές διελεύσεις μπορούν να σε βοηθήσουν να κατανοήσεις καλύτερα την άποψη κάποιου, η οποία μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά διδακτική τελικά. Η εύνοια των πλανητών σε βοηθάει να συνδεθείς ή να διορθώσεις προβλήματα στις προσωπικές σχέσεις σου. Είσαι σε καλή κατάσταση για διαπραγματεύσεις, συμβουλές και ανταλλαγή απόψεων. Η σύνδεση με κάποιον μέσω εμπειριών που διευρύνουν το μυαλό ή μη συνηθισμένων δραστηριοτήτων μπορεί να είναι ισχυρή. Αργότερα σήμερα η Σελήνη κατευθύνεται στον ηλιακό 12ο οίκο σου σηματοδοτώντας την ανάγκη σου για ξεκούραση.

Παρθένος
Η διαίσθηση σου είναι δυνατή σήμερα. Οι ενέργειες της ημέρας βοηθάνε στη συνειδητοποίηση ενός ανώτερου σκοπού στη ζωή σου. Επίσης, είναι μια μέρα κατά την οποία απολαμβάνεις τη ρουτίνα σου. Ενδιαφέρεσαι περισσότερο για την ψυχική σου υγεία και για το πως αυτή επηρεάζει τη σωματική σου υγεία. Η επιθυμία σου για επιτυχία και επαγγελματική υπεροχή είναι έντονη και η δημιουργική σου ενέργεια άφθονη. Μπορείς να απομακρυνθείς, να κάνεις μερικά βήματα πίσω από μια κατάσταση ώστε να έχεις πιο ολοκληρωμένη εικόνα και να μπορέσεις να λύσεις το πρόβλημα. Η Σελήνη κατευθύνεται στον κοινωνικό σου τομέα αργότερα σήμερα και χρειάζεσαι περισσότερη ελευθερία και χώρο ώστε να είσαι ο εαυτός σου.

Ζυγός
Οι σημερινές διελεύσεις είναι δυνατές για να έρθεις σε επαφή με τα συναισθήματα σου και να μοιραστείς τις ιδέες σου. Οι σχέσεις βελτιώνονται καθώς ο ένας ακούει και υποστηρίζει τον άλλον. Οι δεξιότητες σου στην επίλυση προβλημάτων είναι ισχυρές, καθώς βλέπεις τη μεγάλη εικόνα ενός θέματος. Η προσωπική σου σοφία μπορεί επίσης να βοηθήσει τους άλλους και η πίστη σου στη δημιουργική απόδοση ή τη ρομαντική σου ζωή χτίζεται. Αργότερα σήμερα η Σελήνη κατευθύνεται τον τομέα της φήμης σου για περισσότερο από δυο μέρες, ασκώντας πίεση να αποδώσεις και να κάνεις το καλύτερο σου.

Σκορπιός
Οι σημερινές διελεύσεις ευνοούν τα μακροπρόθεσμα σχέδια. Η προσέγγιση σου σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια, την εργασία, την υγεία και τα συναισθήματα σου σε βοηθούν να λύσεις προβλήματα και να κάνεις βελτιώσεις. Μπορεί επίσης να επωφεληθείς από την υποστήριξη και την κατανόηση κάποιου. Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευση της στον τομέα της οικειότητας σου και αναζητάς περισσότερο συναίσθημα από τις εμπειρίες και τις δραστηριότητες σου. Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα του πνεύματος σου αργότερα σήμερα και σε ενδιαφέρει περισσότερο η εξέλιξή σου.

Τοξότης
Οι σημερινές διελεύσεις είναι ισχυρές και σε βοηθάνε να ξεφύγεις από ένα πρόβλημα. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να εστιάσεις στους στόχους σου, αλλά και να κατανοήσεις καλύτερα ένα θέμα που σε απασχολεί. Οι άνθρωποι ανταποκρίνονται θετικά σε σένα. Οι προσωπικές σου σχέσεις ανανεώνονται και βοηθάει σε αυτό και μια δική σου συναισθηματική μετατόπιση. Η διέλευση Ήλιου – Χείρωνα είναι ζεστή και φιλική και ενισχύει τις συνδέσεις σου. Αν θέλεις να εξελίξεις ένα δημιουργικό σου έργο ή μια σχέση σου, να ξέρεις ότι το μυστικό βρίσκεται στη θετική σου στάση.

Αιγόκερος
Οι διελεύσεις σήμερα μπορούν να διεγείρουν την επιθυμία σου για αλλαγές και αναθεωρήσεις. Δείχνεις τα συναισθήματά σου και εκφράζεις την τρυφερότητά σου. Η ικανότητα σου να οπτικοποιείς λύσεις μπορεί επίσης να σε ωφελήσει σε πρακτικό επίπεδο. Καθώς βλέπεις τη μεγάλη εικόνα μιας κατάστασης νιώθεις πιο ικανή να πάρεις μακροπρόθεσμες αποφάσεις. Μπορεί να υπάρχει περισσότερη σαφήνεια ή διορατικότητα σε ένα θέμα που σχετίζεται με οικονομικά ή τα επαγγελματικά σου. Η μετάβαση της Σελήνης στον τομέα της συνεργασίας σου αργότερα σήμερα φέρνει μια πιο έντονη εστίαση στην κοινωνική σου ζωή.

Υδροχόος
Οι σημερινές διελεύσεις σε βοηθάνε να αποκτήσεις μια πιο σαφή εικόνα των προβλημάτων. Μπορεί να βοηθήσεις κάποιον σήμερα να δει τον εαυτό του πιο ξεκάθαρα. Οι συζητήσεις είναι πιο εποικοδομητικές, με τον Ήλιο στο ζώδιό σου και σε αρμονία με τον Χείρωνα στον τομέα της επικοινωνίας σου. Κατανοείς καλύτερα ένα θέμα που σε απασχολούσε κι αυτό σε κάνει να νιώθεις πολύ καλύτερα. Αργότερα σήμερα η Σελήνη μεταβαίνει στον τομέα των υπηρεσιών σου για μερικές μέρες και μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να τακτοποιήσεις τη ζωή σου με μικρούς αλλά ισχυρούς τρόπους.

Ιχθείς
Οι διελεύσεις σήμερα μπορούν να σε βοηθήσουν να κατανοήσεις ένα θέμα που έχει βαρύνει πολύ το μυαλό σου. Καθώς βλέπεις τη μεγαλύτερη εικόνα, οι αποφάσεις και οι επιλογές σου είναι πιο ξεκάθαρες. Είναι μια καλή στιγμή για να μάθεις κάτι νέο που θα σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις την άποψη σου για ένα θέμα. Είναι φυσικό και εύκολο να μάθεις από λάθη σήμερα χάρη στη διέλευση του Ήλιου με τον Χείρωνα. Αυτή η διέλευση σε ενθαρρύνει να βελτιωθείς και να αναπτυχθείς μέσω των πληροφοριών που λαμβάνεις. Αργότερα σήμερα η μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα της χαράς σου για μερικές μέρες είναι μια ελαφριά και διασκεδαστική διέλευση.