Ηχητικό σοκ – 30χρονη κατέγραψε τον πρώην σύντροφό της να την απειλεί πως θα την σκοτώσει: «Σήμερα θα σε σφάξω παλιοπουτάν@»! Θα σου κόψω το λαρύγγι!»

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τη Σαντορίνη, κατέγραψε τον πρώην σύντροφό της να την απειλεί πως θα την σκοτώσει

Συγκλονίζει το ηχητικό ντοκουμέντο με τις απειλές που δέχθηκε μια 30χρονη γυναίκα από τον πρώην σύντροφό της όταν του ζήτησε να χωρίσουν.

Όπως μετέδωσε η τηλεόραση του MEGA η 30χρονη γυναίκα έφυγε για τη Σαντορίνη προκειμένου να εργαστεί εκεί το καλοκαίρι, με τον πρώην σύντροφό της να την ενοχλεί συνεχώς και να εκστομίζει απειλές και ύβρεις σε συνομιλίες που είχαν.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο που παρουσιάστηκε ακούγεται ο πρώην σύντροφος της 30χρονης να την απειλεί με φράσεις όπως «θα σε σφάξω» και «θα σου κόψω το λαρύγγι».

Η γυναίκα προχώρησε σε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα της Σαντορίνης για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του πρώην συντρόφου της με εκείνον να απαντά με μήνυση, κινήσεις που είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθούν και οι δύο και να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου.

«Δεν θα περιμένουμε μία πιο τραγική κατάληξη για να προσκομίσουμε τα στοιχεία που υπάρχουν. Αυτό είναι ένα από τα απειλητικά μηνύματα, μιλάμε για συνεχή καταπίεση για να την πείσει να είναι μαζί», σχολίασε ο δικηγόρος της 30χρονης, Βασίλης Βρούτσης.