Η φρενήρης άνοδος η κατακόρυφη πτώση του Νίκου Κοκλώνη και τα τεράστια χρέη με την AirFastTickets

Η εταιρεία ξεκινάει τη λειτουργία της το 2009 και αναπτύσσεται ταχύτατα και εκτός Ελλάδας, σε Αγγλία, Γερμανία και Αμερική. Λάτρης της κοσμικής ζωής, ο Κοκλώνης σταδιακά συναγελάζεται με την Αννα Βίσση, τη Βάνα Μπάρμπα, ενώ κυκλοφορεί στην Αθήνα αρχικά με Bentley και μετέπειτα με μια κόκκινη Ferrari

Σαν βόμβα έπεσε στα δημοσιογραφικά γραφεία η είδηση για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος από τον παραγωγό και παρουσιαστή Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος τα αρνήθηκε όλα.

Στη συνέχεια με νέα ανάρτηση στο twitter υποστήριξε ότι δεν θα αφήσει στο δρόμο 600 εργαζόμενους. Ακολούθησε τη γνωστή και φθαρμένη συνταγή να προτάξει τους εργαζόμενους. Μόνο που το ενδιαφέρον του Νίκου Κοκλώνη για τους εργαζόμενους είναι υποκριτικό. Το αποδεικνύει η στάση του και η συμπεριφορά του προς τους εργαζόμενους της προηγούμενης εταιρείας του της Air Fast Tickets.

Και όπως πάντα η πανταχού παρόντες καλοθελητές θύμισαν στον Νίκο Κοκλώνη ότι χρωστάει σε κάποιους άλλους πρώην εργαζόμενους και πιστωτες του 49 εκ ευρώ. Σε πρώην εργαζόμενους της Air Fast tickets 4 εκ ευρώ όπως αναφέρει σε παλαιότερο άρθρο του το  capital.gr  και 45 εκατομμύρια ευρώ σε πρώην πιστωτές και προμηθευτές του όπως λέει το new money.

Ξεπερνούν τα 4 εκατ. ευρώ τα χρέη της AirFastTickets

Το ποσό των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ ξεπερνούν, με τα έως σήμερα δεδομένα, οι συνολικές οφειλές της πτωχευμένης εταιρείας διαδικτυακών πωλήσεων αεροπορικών εισιτηρίων AirFastTickets προς πρώην εργαζομένους της και πιστωτές.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Capital.gr, μετά την επαλήθευση και τον έλεγχο των απαιτήσεων των πιστωτών, τα συνολικά χρέη της AirFastTickets ανέρχονται σε 4.188.599 εκατ. ευρώ. Από αυτά περίπου δύο εκατ. ευρώ (1,95 εκατ.) αφορούν τους 150 πρώην εργαζομένους, με την μερίδα του λέοντος του ποσού (περίπου 1,5 εκατ. ευρώ) να σχετίζεται με περίπου 10 αεροπορικές εταιρείες.