Η «χρυσή» διαθήκη της Πριγκίπισσας Νταϊάνα: Ο κληρονόμος εραστής της και τα μετρητά, ζαλίζει η περιουσία της

Η διαθήκη της πριγκίπισσας Νταϊάνα είδε το φως της δημοσιότητας πριν λίγα χρόνια, αφήνοντας μία μεγάλη περιουσία στους γιους της και στον μπάτλερ-εραστή της.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η βρετανική ιστοσελίδα “Probate Search”, έναντι αντιτίμου, που πληρώνει κάποιος για να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτήν, η πριγκίπισσα Νταϊάνα άφησε στους κληρονόμους της περιουσία της τάξης των 30 εκατ. δολαρίων.

Τι αναφέρει η διαθήκη της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Ειδικότερα, στη διαθήκη της, η «Lady D», που “έφυγε” άδικα σε ηλικία 36 ετών, σε τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι, αφήνει 80.000 δολάρια στον μπάτλερ και αγαπημένο της φίλο, Πολ Μπάρελ, ο οποίος κατά τα ταμπλόιντ υπήρξε εραστής της.

Δεκάδες πίνακες από διάσημους ζωγράφους και συλλεκτικά ρολόγια, τα αφήνει στα 17 της βαφτιστήρια, ενώ όλα τα υπόλοιπα υπάρχοντα της, μεταξύ των οποίων και το νυφικό της, τα αφήνει στους δύο γιους της, Ουίλιαμ και Χάρι.

Επιπροσθέτως, η Νταϊάνα παραθέτει στη διαθήκη τα σχέδιά της για τους γιους της, υπογραμμίζοντας «σε περίπτωση θανάτου μου, ο πρίγκιπας Κάρολος θα συμβουλεύεται τη μητέρα μου για το μεγάλωμα, τις σπουδές και την υγεία των παιδιών μας», ενώ ξεκαθαρίζει ότι επιθυμεί την ταφή της και όχι οποιοδήπoτε άλλο τελετουργικό.


https://player.glomex.com/integration/1.962.1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbqevs39&playlistId=v-csif6pcxs29d&origin=glomex-player&playlistIndex=0&pageUrl=https%3A%2F%2Fwww.tilestwra.com%2Fi-chrysi-diathiki-tis-prigkipissas-ntaiana-o-klironomos-erastis-tis-kai-ta-metrita-zalizei-i-perioysia-tis%2F