Θεοφάνους για Βανδή: «Να πάρω το συμβόλαιο και να πάω στο δικαστήριο;» Τι συνέβη;

Αποκαλυπτικός ο Γιώργος Θεοφάνους στο Πρωινό Μας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή που «ναυάγησε».

vANDI-THEOFANOUS.jpg

Αρχικά ο Γιώργο Θεοφάνους μίλησε για την εκπομπή του στο Open:

«Κάναμε 4 κύκλους, γυρίσαμε 48 επεισόδια. Κλείνει απόψε ο κύκλος της εκπομπής, δεν ξέρω τι θα ανοίξει παρακάτω. Η τελευταία προβολή είναι στις 10 Μαρτίου. Εννοείται πως είναι μεγάλη η χαρά, γιατί φέραμε τους πάντες», είπε ο Γιώργος Θεοφάνους και πρόσθεσε: «Δεν έχω ιδέα αν θα παραμείνω στο Open. Εγώ δεν ανήκω σε κανένα κανάλι. Και στο Μαύρο Ρόδο που γράφω τραγούδια είναι στο Mega. Τι σημαίνει αυτό; Μουσικός είμαι. Δεν κάνω τηλεόραση από επάγγελμα, για το κέφι μου το κάνω».

Όσον αφορά τη συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή, μιας και όπως είχε γίνει γνωστό ετοίμαζαν ολοκληρωμένο δίσκο με δικά του τραγούδια ο μουσικοσυνθέτης είπε: «Μου ήρθε ένα μήνυμα από τον παραγωγό της και μου είπε ότι θα κυκλοφορήσουμε μόνο 5 τραγούδια. Εμένα η πρώτη μου συμφωνία έλεγε 10 τραγούδια. Τώρα τι; Να πάρω το συμβόλαιο και να πάω στα δικαστήρια; Είναι χαζό. Είχαμε ηχογραφήσει όλα τα τραγούδια με τη Δέσποινα, το ανακοινώναμε κιόλας. Για κάποιο λόγο αποφάσισε να συνεργαστεί με τις Μέλισσες και να κλείσει αυτόν τον κύκλο. Αυτά τα τραγούδια που ηχογράφησε η Δέσποινα υπάρχει περίπτωση να τα πει άλλος καλλιτέχνης».

Όσον αφορά τη συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή, μιας και όπως είχε γίνει γνωστό ετοίμαζαν ολοκληρωμένο δίσκο με δικά του τραγούδια ο μουσικοσυνθέτης είπε: «Μου ήρθε ένα μήνυμα από τον παραγωγό της και μου είπε ότι θα κυκλοφορήσουμε μόνο 5 τραγούδια. 
Photo 1/4Όσον αφορά τη συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή, μιας και όπως είχε γίνει γνωστό ετοίμαζαν ολοκληρωμένο δίσκο με δικά του τραγούδια ο μουσικοσυνθέτης είπε: «Μου ήρθε ένα μήνυμα από τον παραγωγό της και μου είπε ότι θα κυκλοφορήσουμε μόνο 5 τραγούδια. Πηγή: (C)2022 Dimitris Papaioannou, all rights reserved
Εμένα η πρώτη μου συμφωνία έλεγε 10 τραγούδια. Τώρα τι; 
Photo 2/4Εμένα η πρώτη μου συμφωνία έλεγε 10 τραγούδια. Τώρα τι; 
Να πάρω το συμβόλαιο και να πάω στα δικαστήρια; Είναι χαζό.
Photo 3/4Να πάρω το συμβόλαιο και να πάω στα δικαστήρια; Είναι χαζό.
Είχαμε ηχογραφήσει όλα τα τραγούδια με τη Δέσποινα, το ανακοινώναμε κιόλας. Για κάποιο λόγο αποφάσισε να συνεργαστεί με τις Μέλισσες και να κλείσει αυτόν τον κύκλο. 
Photo 4/4Είχαμε ηχογραφήσει όλα τα τραγούδια με τη Δέσποινα, το ανακοινώναμε κιόλας. Για κάποιο λόγο αποφάσισε να συνεργαστεί με τις Μέλισσες και να κλείσει αυτόν τον κύκλο.