Θεσσαλονίκη: Εκνευρισμένος οδηγός πήγε να παρκάρει και κατέστρεψε 5 αυτοκίνητα (Βίντεο)

Το περιστατικό συνέβη στον Εύοσμο και το κατέγραψε με το κινητό του κάποιος γείτονας από το μπαλκόνι του.

Κοντά στο κέντρο Υγείας Ευόσμου, στην οδό Περικλέους ένας οδηγός φαίνεται ότι ήταν εκνευρισμένος. Τον ενοχλούσαν τα πάντα ακόμη και κάποια σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Στην αρχή πάει να περάσει κάποιο σταυροδρόμι. Φτάνει μέχρι τη μέση, ενώ το άλλο αυτοκίνητο από την αντίθετη πλευρά, τον αφήνει να περάσει. Εκεί στη μέση φαίνεται ότι το μετάνιωσε.

Βάζει την όπισθεν και αρχίζει σιγά σιγά να πηγαίνει προς τα πίσω. Λίγα μέτρα πιο πίσω του, κανονικά παρκαρισμένα δίπλα στο πεζοδρόμιο ήταν 5 αυτοκίνητα. Ο οδηγός του μαύρου αυτοκινήτου συνεχίζει με την όπισθεν.

Όχι με μεγάλη ταχύτητα ακουμπάει το πρώτο αυτοκίνητο και στη συνέχεια πατάει το γκάζι περισσότερο. Το ένα αυτοκίνητο σπρώχνει και πηγαίνουν πίσω, μέχρι που δεν έχουν που να πάνε και τότε γίνονται ακορντεόν.

Του φώναζαν να σταματήσει

Όπως αναφέρει το ditika.gr οι κάτοικοι από τα μπαλκόνια τους καταγράφουν το περιστατικό κι αρχίζουν να φωνάζουν. Ο οδηγός όμως δεν πτοείται και συνεχίζει. Κάποια στιγμή στο πλάνο μπαίνουν και δυο άνδρες που τρέχουν προς το σημείο.

Μπορεί να είναι οι οδηγοί των άλλων αυτοκινήτων. Κάτι λένε στον οδηγό του μαύρου αυτοκινήτου, εκείνος βάζει πρώτη, φτάνει ξανά μέχρι το σταυροδρόμι και μετά πάλι όπισθεν και με ταχύτητα ανεβαίνει το πεζοδρόμιο.