Θρήνος στην Πάτρα Ανήμπορος καρκινοπαθής πέθανε με τραγικό τρόπο, η ΔΕΗ του είχε κόψει το ρεύμα

Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε καρκινοπαθή, έφυγε από τη ζωή με τραγικό τρόπο

Ένα δριμύ κατηγορώ εξαπέλυσε η Δημοτική Αρχή Πάτρας, με αφορμή τον τραγικό θάνατο ενός καρκινοπαθή που η ΔΕΗ του είχε κόψει το ρεύμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής της Πάτρας για τον θάνατο καρκινοπαθούς συμπολίτη

Ένας ανήμπορος καρκινοπαθής συμπολίτης μας έφυγε από τη ζωή με τρόπο τραγικό, αφού η ΔΕΗ του είχε κόψει το ρεύμα, λόγω αδυναμίας του να πληρώσει και δεν το επανασυνέδεε, επικαλούμενη ρευματοκλοπή (!), παρά τις συνεχείς εκκλήσεις και τα αιτήματα της Αντιδημαρχίας Υγείας & Πρόνοιας του Δήμου Πατρέων.

Ο εκλιπών ήταν ωφελούμενος του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και με παρέμβαση του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου είχε φιλοξενηθεί στη δομή αστέγων του ΚΟΔΗΠ.

Ανήμπορος καρκινοπαθής «έφυγε» από τη ζωή – Η ΔΕΗ του είχε κόψει το ρεύμα

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας εκφράζει τη θλίψη της για το θάνατο του συμπολίτη μας και καταγγέλλει την ανάλγητη πολιτική της Κυβέρνησης, της ΔΕΗ και του ΔΕΔΔΗΕ, που κόβει το ρεύμα ακόμα και σε καρκινοπαθείς, προκειμένου οι μεγαλοεπιχειρήσεις της Ενέργειας να εξασφαλίσουν τα κέρδη τους.

Φτάνει πια με την πολιτική και το σύστημα που θυσιάζει ανθρώπινες ζωές, στο βωμό της ανάπτυξης και της κερδοφορίας των μεγάλων ομίλων και επιχειρήσεων!

Ελπίδα μας για να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα, η πάλη του λαού μας και η λαϊκή αλληλεγγύη.